torstai 2. tammikuuta 2014

Uutta kohti!

Jep! Uusi vuosi on startannut ja sen mukana myös paluu koulun penkille. Tänään oli tämän vuoden eka koulupäivä, tosin tyhmästi tehty tämä järjestelmä kun taas huomenna alkaa pidennetty viikonloppu loppiaisen takia.

Uuden vuoden aatto meni railakkaasti juhliessa. Timo tuli käymään Jyväskylässä päivällä ja kävimme Timon, Emmin, Markuksen, Kayan ja Sini kanssa lounastamassa Sakuragawassa, joka on Jyväskylän Väinönkeskuksessa sijaitseva kiinalainen ravintola. Oikein hyvää ruokaa, kerrankin sellainen paikka missä ruoka ei ollut kovin mausteista mutta maukasta kuitenkin, aina sushia myöten :) nam!

Illalla sitten Emmin luokse kokoontui Ariesporukkaa ja pari ei-Arieslaistakin. Illanvietto siirtyi puolilta öin Jyväskylän yökerhoihin. Mukava ilta kaiken kaikkiaan. Itse Emmin kanssa lähdimme jo yöllä kahden jälkeen kun alkoi iskeä väsymys. Ei sitä enää aina jaksa niinkuin ennen.

Tänään jatkui koulu ja hyvin alkoikin: minun lisäkseni omasta luokasta oli kaksi ihmistä paikalla. No, tämä tosin ei tullut minulle mitenkään hirvittävänä yllätyksenä. Tosin, kuten jo alussa mainitsin, typerästi menee nämä lomapäivät. Noo, huomenna taas viikonloppu ja saunailta! Lauantaina olisi ohjelmana lähteä käväisemään Arton kihlajaisissa ja sunnuntaina suunnitelmissa olisi viettää leffailtaa Kayan ja Emmin kanssa.

Salilla kävin tänään treenaamassa. Deadliftissä meinasin ensin kokeilla henk. koht. ennätystä mutta parin sarjan jälkeen alkoi tulla jotenkin hutera olo. Hyvä kun ei jalat lähteny alta. Hm, ehkä tein jotenkin hutiloiden sitten tai ravinnonpuute syynä, tiedä häntä. Katsoin paremmaksi jättää kovemman rempomisen ensi kertaan. Joskus täytyy vaan myöntä tappionsa, vaikkei haluaisikaan. Rauta ei valehtele :P

Lenkkeilyyn sain taas uutta intoa kun ostin uuden MP3-soittimen. Tokihan tuo Samsung olisi, mutta MP3 on mielestäni paljon käytännöllisempi ja helpompi käyttää.


Ps. Kuulin myös että kaikista maailman ihmisistä oma äitini lukee tätä blogiani silloin tällöin Espoosta käsin, joten rakas äitini jos luet tämän, lähetän terveisiä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti