tiistai 14. tammikuuta 2014

En keksi otsikkoa, perkele!

Aijaijai kun väsyttää. Mite sitä ihmisestä voikaan tulla näin laiska näin nopeasti. Ottaa koville istua koulussa 8 tunnin päiviä, vaikka vielä pari kuukautta takaperin ei ollut ongelmaa tehdä niitä 13 tuntisia päiviä kun koulusta suoraan juostiin Kanavan treeneihin. No, aihe kieltämättä on aika uuvuttava, eikä niinkään vahvinta alaani: palkanlasku ja kirjanpito.

Viikonloppu meni mukavissa meiningeissä Laukaassa Emmin kanssa. Saunoimme ja teimme ruokaa. Itse kokkasin perjantaina toista bravuuriani : ananaskanaa. On muuten helkkarin hyvää ruokaa vaikkei banaanikanaa voitakaan ;P. Tykkäsin pienempänä tehdä paljon erilaista ruokaa, joskin ehkä enemmän kanapainotteista. Sitten se jäi, mutta aina välillä tykkään kokata. Pitäisi taas ottaa vähän niskasta kiinni ja tehdä useamminkin sapuskaa. Niin, ja voisi vähän laajentaakin repertuaariaan poispäin kanasta :)

Lauantaina Yle Teemalta tuli kaikki 3 Komisario Palmua ja siitähän vallan riemastuin! Kyllä, sanoin kolme, koska vaikka Vodkaa Komisario Palmu onkin sarjan 4. tuotos, on se minusta häpäisy aikaisemmille Palmuille ja muutenkin sellaista kuraa, etten luokittele sitä Palmuksi. Tässä näkee että kannattaa lopettaa silloin kun on vielä hyvä meininki. Palmujahan meinasi tulla heti kolmen perään vielä neljäskin "Lepäisit jo rauhassa Komisario Palmu", mutta näyttelijöiden lakko sitten esti kyseisen tuotoksen. On puhuttu että se tuotaisi joskus tulevaisuudessa näytille. Toivottavasti ei!

Kaasua, Komisario Palmu on mielestäni parhain Palmuelokuva ja myöskin paras suomalainen elokuva mielestäni :) Sen olen katsonut varmaan kymmeniä kertoja, eikä kyllästytä koskaan. Erehdys ja Tähdet kertovat eivät kyllä kaukana perässä myöskään tule. Mahtavaa että suomella on tuollaisia klassikoita joita voi vaalia !

Teakin ennakkotehtävät ovat hyvällä mallilla. Nyt voisi alkaa pänttäämään hyvissä ajoin dialogia nuppiin ja alkaa luomaan eri variaatioita siihen, joita sitten Kayan kanssa voisi kenties harjoitella. Laukaan nuokkarihan siihen tarjoaisi oikein messevät puitteet ja mielellään haluankin treenata taitavan näyttelijän kanssa. Kaya on siihen juuri omiaan.

Kävin tänään taas heittämässä perus aerobisen treenin ja hyvältä tuntui. Ensin meinasi laiskottaa, mutta onneksi sain niskasta itseäni kiinni. Ulos en tohtinut lähteä, mutta onneksi crossteiner on ystävä. Sitä paitsi sillä kun treenaa niin perus ulkona tehty hölkkä ei tunnu enää missään. Jaksaa juosta pidempään ;) Paino oli tänään jopa 84,6 kiloa jolloin se tekee minusta tällä hetkellä painavimman kuin koskaan aikaisemmin. Tulokset kehittyneet jotenkin, uskottelenkin itselleni että se olisi pelkkää lihasta :P

Helmikuussa jatkunee teatterinteko Kanavassa. Parisen viikkoa saan vielä huilailla koulun ohella, tosin enköhän Teakin dialogista saa tarpeekseni jos vieroitusoireita alkanee tulla, taidankin lukaista sen hetikohta läpi ja alkaa tuumailla.

Toivotaan että viikonloppu tulee pian! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti