torstai 9. tammikuuta 2014

Kirjanpitoa ja palkanlaskua

Hei!

Huomenna alkaapi taas viikonloppu. Kauhean nopiaan mennyt tämäkin viikko, mutten valita :) Emmi tulee meille huomenna ja tarkoitus olisi taas viettää perus kotiviikonloppu saunoen ja kenties leffoja katsellen :)

Koulussa tosiaan alkoi uusi jakso joka on joka päivä lähemmäs 8 tuntia ja pelkkää toimistotyöskentelyä. On laskutusta, reskontraa, palkanlaskua ja kirjanpitoa. Aika kuivalta kuulostaa, mutta ite olen huomannut että vaikka teoria nyt vähän tylsempää onkin, mutta kyllä tehtäviä tehdessä aika menee suht. nopiaan. Tosin, varmasti alkaa muuttumaan mieli kun tulee ensimmäinen vähänki haastavampi juttu :)

Hyvä että noita käydään. Arieksen asioita hoitaessa noista on kovasti hyötyä, vaikka toki meillä on oma toiminnantarkastaja, mutta hyvähän se on tietää itsekin ainakin perusjuttuja kuinka tuo kuvio pyörii.

Teakin tehtäviä sain jo hieman kirjoiteltua ja varmaan jatkan viikonloppuna. Se on rentouttavaa puuhaa ja tykkään siitä. Johtuu varmaan että saa kirjoittaa itsestään ;P

Tänään palaveerasimme Jyväskylän ammattiopiston parin datanomin kanssa Kayan kanssa. Nämä kyseiset datanominalut nimittäin tekevät meidän Arieksellemme kotisivut. Se on osa heidän kotisivukurssiaan, he siis saavat suorituksen kurssista ja me saamme omat kotisivut. Win -Win situation siis. Hyvä juttu että yhteistyö tällä taholla onnistuu kun kerta kavereilla taitoa ja tietoa kyseisistä asioista on !

Sain tänään kutsun Kanavateatterin kevään lastenäytelmään Fedja-setään näyttelemään. Minun oli kuitenkin kieltäydyttävä kunniasta, sillä kevät on suht. kiiruista aikaa, vaikka yritänkin nyt ottaa enempi rennosti. Kuitenkin on koulua, pitää kirjoittaa kesäksi Ariekseen uusi teksti, Kanavan kesän näytelmätreenit ja sekä tietysti pääsykokeet toukokuussa jotka osuivat juuri ensi-illan tienoille. En kokenut järkevänä osallistua. Parempi että roolin hoitaa joku, joka pystyy tällä hetkellä antamaan suuremman panoksen. Sitä paitsi lupasin Emmille että meillä olisi keväällä hieman enempi yhteistä aikaa kun viime vuonna tuntui että olin enemmän Kayan kanssa tekemisissä kuin Emmin , kertonee jotakin :)

Salilla kävin pumppailemassa ja hyvinhän tuo rauta näytti tottelevan. Juoksukin on alkanut nyt maistumaan joten eiköhän tässä yritetä tähdätä siihen kesäkuntoon ainakin  jotenkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti