maanantai 6. tammikuuta 2014

Huomenna se alkaa...jälleen

Viikonloput ja loppiaiset vietetty ja paluu arkeen on jälleen edessä. Viikonloppu meni mukavasti kihlajaisia juhlien ja Emmin ja Kayan kanssa oleskellen.

Itse en suinkaan viettänyt omia kihlajaisiani vaan lauantaina kävin vanhan ystäväni Arton kihlajaisissa. Arto on vanhoja lukiokavereita niin tottahan nyt kihlajaisiin mennään. Oli muutenkin mukava nähdä Arton lisäksi myös muuta porukkaa pitkästä aikaa.

Emmi jäi kotiin minua odottelemaan, sanoin käyväni vaan yhdellä. Noh, tuo legendaarinen lausehan muuttui pilkkuun asti viinalla läträämiseksi. Onneksi heseruoka lepytti minua odottavan naiseni :) Kerrankos sitä!

Eilinen päivä menikin sitten aikalailla lepäillessä, mutta myöskin illalla pidimme Kayan ja Emmin kanssa kauhuleffaillan vol 2! Leffoiksi kävimme hakemassa sellaisia tekeleitä kuin. "Pedon verta" "Splice" "Anti-Christ" sekä "Insidious" joka on mielestäni yksi parhaimpia kauhuleffoja mitä olen nähnyt. Suosittelen ehdottomasti. Kyseinen leffa on saanut sekä paljon hyvää että paskaa arvostelua. Itse kuulun kastiin joka siitä tykkäsi. Nyt hei oikeesti vittuun ne vittukummituskauhuonpaskaa-lasit ja nauttikaa kerrankin! :P

AntiChrist ei ollut niin ahdistava kuin luulin vaikka olihan siinä omat kohtansa jotka aiheuttivat allekirjoittaneen kehossa omat tuntonsa, ja nyt tarkoitin kipua. Charlotte Gainsbourgille hatunnosto kovasta roolisuorituksesta. Varmaan aika syvälle saanu mennä roolissaan. Pelottavan syvälle. Teoksen oli ohjannut Lars von Trier, joka käsittääkseni on jonkinsortin naistenvihaaja. Jos näin on niin se kyllä näkyi ja tuotiin enemmän kuin selväksi tässä teoksessa. Herran toinen teos jonka olen nähnyt "Melancholia" on myös oikein messevä elokuva. Katsastakaa jos voitte :)

Splice ja Pedon verta nyt oli ihan keskiverto solidia kamaa. Ei kummempia sanottavaa. Splice kuitenkin näistä kahdesta parempi!

Suomen nuoret jellonat sitten näköjään panneet haisemaan ja menneet voitolla yöhön. Eihän tuolta uutiselta ole voinut välttyä kun siitä jokainen Facessa kirjoittaa. Joo joo, kova suoritus ja onneksi olkoon vain näille urheilijoille, mutta jospa nyt kuitenkin napattaisiin se big one MM-mestaruus ja Olympiakulta vielä tänä vuonna, eiksje?

Otsikossani en suinkaan viitannut huomiseen kouluun ja kirjanpitoon, joka tosin sekin alkaa huomenna. Huh, toivottavasti ei olisi kovin kuivaa. Tarkoitin kuitenkin sitä, että huomenna alan väsäämään jälleen ensi toukokuuksi Teakin tehtäviä. Hyvissä ajoin aloitan tänä vuonna ja perkele, että aionkin treenata. Toukokuussa tulen olemaan parempi kuin koskaan :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti