keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kone rikki = Maailmanloppu

Heissan! Viikko se viilettää kohti viikonloppua enkä suinkaan pane pahakseni.  Viikonloppuna on tiedossa taas mukavaa tekemistä :)

Palkanlasku ja kirjanpito ne senkun jatkuvat koulussa. Olen oikeasti yllättynyt, koska en tunnusta osaavani esimerkiksi kirjanpitoa nimeksikään ja teoriakin menee aina puolikorvalla, mutta sitten kaikki tehtävät menee täydellisesti nappiin. En sitten tiedä miten ajattelen ne tehtävät, mutta jos niistä jotain kysytään olen äimänä, mutta sitten osaan kuitenkin tehdä tilitykset ja taseet oikein, ainakin toistaiseksi. Huh, päätin kuitenkin erikoistua asiakaspalveluun, sillä uskon teatterista olevan siellä puolella enemmän hyötyä. Sitä paitsi tykkään olla ihmisten kanssa tekemisissä :)

Mitä tulee blogini otsikkoon niin voi jumalauta. Tietokoneeni on sanonut sopimuksensa irti n. 3 vuoden jälkeen. Siitä ei ole enää mihinkään ja se on ärsyttänyt jo viimeisen kuukauden ajan allekirjoittanutta oikein urakalla. Tämän päivityksen kirjoitankin mummon koneella :P Eipä tosin, eihän läppärit kovin kauan kestä muutenkaan varsinkin kun niitä käyttää pääkoneena, niin aktiivi-ikä taitaa juurikin olla tuo about 3 vuotta. Hyvin palveli tuon ajan, mutta nyt on alkanut haistattelemaan.

Uusi kone onkin jo hankinnan alla. Tällä kertaa panostan kunnon pöytäkoneeseen. Tuleehan se olemaan sen about tonnin investointi, mutta kestääkin sitten puolet kauemmin kuin laptoppi.

Tässä nähdään miten yhteiskunta ja sosiaalinen media on vanginnut ihmiset. Jos tietokonetta ei ole tai edes Facebookia, niin alkaa heti ahdistaa ja tuntuu ettei elämällä ole mitään sisältöä. Sama jos vaikka sähköt menee puoleksi tunniksi, niin koko kylä on kaaoksessa. Tähänkö ollaan tultu? En edes muista sitä aikaa ku asuttiin ilman tietokonetta. Miten sitä oikein onkaan saanut aikansa kulumaan? Ei ainakaan urheilemalla, sillä se oli silloin minulle pahinta myrkkyä maailmassa. Niin nekin käsitykset muuttuvat ! Edes teatteri ei ole pystynyt minua pelastamaan tästä teknologian oravanpyörästä. Toisaalta, en sitä haluaisikaan!

Huomenna voisi ottaa taas taideannoksen Jyväskylän Kansannäyttämöltä "Pidä rakkautes"-esityksen muodossa. Varmasti oikein kelpo show, noh, huomennahan se nähdään!

Viikonloppuna suunnitelmissa olisi pitää peli-iltaa meillä Aten kanssa. Pleikkari vaan tulille ja herkkuja messiin. Jospa naapuri lainaisi toisen kapulan niin päästään mättämään oikein urakalla. Sunnuntaina Emmin kanssa olisi ¨sitten suunnitelmissa käydä syömässä Jyväskylässä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti