torstai 19. joulukuuta 2013

Loma, kuinka sinua rakastankaan!

Aijaijaijai! Se olis loma nyt! Eilen loppui työharjoittelu tuotantoassistenttina ja alkoi kauan odotettu Joululoma.

Eilen tosiaan olin viimeistä päivää harjoittelussa Harjun mediapajalla. Oli tosi mahtavat 6 viikkoa mitä sain siellä työskennellä. Se mesta tekee oikeesti ahkerasti duunia saadakseen aikaan hyviä konsertteja ja esityksiä. Porukka siellä, niin opettajat kuin oppilaatkin, on todella motivoituneita ja tunsin itseni etuoikeutetuksi kun sain seurata vierestä ja monitoreista kuinka monikameratyöskentely toimii. Eilen kokosin jopa ihan itse tv-kameroitakin ;) On tosin sääli että audiovisuaalinen ala lakkautetaan Jyväskylässä, eikä sinne oteta enää uusia opiskelijoita ensi vuonna. Taas sellainen asia jota ei voi ymmärtää. Nooh säästetään säästetään, koko ajan tässä kaikessa tunnutaan säästävän, mietin vaan yksi päivä että kun koko elämän ajan on kuullut aina kaikkeen syyksi "säästösyyt" niin milloin sitten alkaa se tuhlaaminen?


Emmi tuli eilen meille pitkästä aikaa ja vietimme laatuaikaa saunoen ja ruokaa tehden. Tein banaanikanaa. Se on bravuurini ;)

Tänään sitten nukuin pitkästä aikaa oikein pitkälle iltapäivään ja Kayan kanssa kävimme treenaamassa salilla. Nyt on hyvin myös aikaa treeneihin kun ei ole enää pariin viikkoon mitään velvoitteita. Salin jälkeen Kayan kanssa sitten hoitelimme Arieksen paperijuttuja ja pohdimme tarkemmin ensi vuoden projekteja. Aijaijai, niistä tuleekin todella herkullisia, mutta kerron niistä sitten Tammikuun puolella enempi :)

Mitä teatterimeininkiin tulee, minusta on mukava lukea miten kaikilla teatteritutuilla ja ystävillä menee, tai että tuntuu että jokaisella on jotakin meneillään. On hauskaa lukea esim. facesta ja huomata että jokaisella kiirettä pitää omian projektiensa parissa. Hyvä että hommia riittää kaikille :)

VAROITUS. ÄLÄ LUE ETEENPÄIN JOS EI SHOWPAINIJUTUT KIINNOSTA! :P




Tänään ajattelin rentoutua ja katsoa painia :P Olen about 10 kuukautta reaaliaikaa jälessä ja olen sen verran neuroottinen etten halua jättää jaksoja välistä vaan mennä kronologisessa järjestyksessä juonikuviot eteenpäin. Tänään tsekkaan Elimination Chamberin joka käytiin tämän vuoden Helmikuussa. Pääotteluna CM Punk vs The Rock WWE:n Mestaruus panoksena :P aijaijai. Kovaa settiä luvassa, toivon niin!

Oikeastaan mielessä on käynyt että pitäisi kirjoittaa painiblogia, missä voisin taivastella ja hämmästellä WWE:n nykytilannetta ja storylineja. Sinne voisin koota kaikkea markittamaani asioita painin suhteen. Noo, katsellaan jos tekemisen puute yllättää. Mutta kyllähän nämä kaksi kannattaa nähdä kehässä toistamiseen:

http://www.youtube.com/watch?v=TgF3iVmtglc

Mutta nyt on aika mennä blogin parista ja rentoutua. Hyvää Joulun odotusta kaikille :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti