sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Blogikalenterin 15. luukku

Noniin, katsotaanpas kuka onkaan tänään vuorossa. Täytyy sanoa että kävin mielessäni eilen läpi näitä suosikkinäyttelijöitäni ja eihän kaikki todellakaan mahdu tähän blogikalenteriin. Toinen mokoma menisi helposti heittämällä, mutta noh, minkäs teet. Pyrin kuitenkin miettimään tarkoin näyttelijät jotka tuon tässä esille.


15. luukun takaa paljastuu:

Lassi Alhorinne


Miksi valitsin Lassin? Syy oli yksinkertainen. En ole nähnyt Alhorinnettä pahemmin tv:n puolella enkä tosin teatterin lavallakaan mitenkään mahdottomasti( paitsi Kirsikkatarha), mutta valitsin Lassin tähän siksi, koska hän merkitsee minulle ihmisenä ja opettajana todella paljon. Lahdessa opiskellessani sain tutustua Lassin pedagokiikkaan ja minä pidin siitä. Näyttelijältä on vaadittava paljon, jotta tuloskin olisi edes jotenkin siedettävää. Olen kiitollinen Lassille hänen opettavasta vuodestaan. Opin tuon vuoden aikana kunnioittamaan itseäni teatterintekijänä mutta mikä ehkä vieläkin tärkeämpää, ajattelemaan itse. Uskaltaa tehdä omia ratkaisuja ja valintoja huolimatta muusta massasta. Lahden vuosi oli yksi elämäni opettavaisin ja tärkein. Toki mitään muilta vuosikurssitovereilta poisottamatta, mutta uskon että Lassin panos omaan kehitykseeni on myös erittäin mainittava. Kiitos Lassi että sain mahdollisuuden olla Lahdessa. Toivottavasti en pettänyt.

Niin tosiaan! Olihan Lassi salkkareissakin visiitillä hypnotisoijana ja Hurmaavassa Joukkoitsemurhassa myös roolissa. Hyvä Hyvä! ;P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti