tiistai 3. joulukuuta 2013

Blogikalenterin 3. luukku

Noniin! Joulukuu on alkanut ja minä kiitän! Joulu on minusta vuoden parasta aikaa, etenkin sen odotus :) moni kaveri sanoo ettei voi sietää Joulusesonkia,mutta itse kuulun niihin, jotka nauttii siitä, että saa kierrellä kaupoissa, missä on joulumeinki. Se rentouttaa. Jouluostoksillekin pitää tässä lähi aikoina lähteä. Tykkään myös ostella paljon lahjoja läheisille :)

Viime lauantaina vietimme pitkästä aikaa lukiolaisporukalla iltaa Jyväskylässä ja oli mukavaa. Oli mahtavaa nähdä Tonya, Roopea, Rikua, Simoa, Aleksia, Tanjaa ja Suvia. Oli myös mahtavaa kuulla miten kaikilla pyyhkii nykyään ja missä he vaikuttavat. Kuka on menossa Libanoniin rauhanturvaajaksi tai kuka toimii yrityksen työnjohtajana. Kalja virtasi ja läppä lensi. Toivottavasti seuraavaa kertaa ei tarvitse kahta vuotta venata :P

Sunnuntaina vietimme Emmin 23v. synttäreitä. Kävimme Emmin ja Kayan kanssa Americas Dinnerissä syömässä (Ah, niin romanttista).

Töissä menee oikein kivasti eikä teatteriinkaan mitään uutta juurikaan kuulu. Kanavassa Juorut jatkuvat ja seuraava esitys onkin huomenna klo 19!

Ainii, tosiaan! Kanavateatteri pyysi että esittäisimme L-teorian vielä yhden kerran ja vieläpä Kanavan lavalla. Lopulta kun Attekin antoi myöntävän vastauksen, oli asia selvä. L-teoria siis vielä kerran yleisön pyynnöstä Lauantaina 7.12. klo 20 Juoruja-esityksen jälkeen. Sinne vaan vielä hekin, jotka eivät ole päässeet teoriaa vielä kuulemaan. Hyvä tsäänssi nähdä sekä Juorut että L-teoria ja saada minua oikein tuutin täydeltä, mikäli rakkaat lukijani sallitte moisen ilmaisun.

L-teoria kuitekin on tämän jälkeen aika painaa unholaan ja katseet ovat jo uudessa tekstissä. Se tuleeko siitä yhtä hyvä kuin L-teoriasta, en osaa sanoa,sen tiedän että se tulee olemaan täysin erilaista.

Nyt kun on joulukuun 3. päivä haluaisin laittaa tänne joka päivä nyt jouluaattoon asti jonkin jutun aina joka päivä. Sellainen niinku virtuaalinen joulukalenteri. Mutta mitä listaisn tänne?

Painijoita? No ei. Tuskin ketään kiinnostaa etenkään ne, enkä usko monenkaan lukija ymmärtävän niistä paljoakaan. Toivon tosin että olisin väärässä ;)

Lempibiisejä? Maybe

Suosikkinäytteijöitä? Kenties

Himoitsemiani naisia? Hah, eivät taida päivät riittää!


Taidan ottaa kuitenkin näyttelijäkategorian, kun kuitenkin itsekin teatteri-ihminen olen ja koska olen tylsä, enkä keksi mitään freesiä. Listaan siis päivittäin jonkun tunnetun näyttelijän, jota ihailen, josta pidän, joka inspiroi minua, ketä rakastan katsoa jne. Hyvä myös kirjata näitä nyt ja katsoa 10 vuoden päästä kuinka mieleni on muuttunut. Tai sitten ei :P

En tietenkään näin noviisina ja oppilaana voi sanoa olevani mikään näyttelijäanalysoija, mutta siltikin tykkään listata suosikkejani :P


Vaikka nyt onkin 3. päivä niin olkoon. Aloittakaamme kuitenkin tästä päivästä:

Joulukuun 3.kalenteriluukku:

Matti Ranin

Teatterineuvos, joka valitettavasti siirtyi toiseen dimensioniin muutama päivä sitten. Kunnioitettavat 87 vuotta tallusti Suomen maan kamaralla. Mahtava näyttelijä ja esiintyjä, joka teki vaikutuksen minuun ensimmäistä kertaa Komisario Palmussa Tuomari Virtana. Ranin ansaitsee tulla manituksi, ei suinkaan siksi, että on juuri nukkunut pois, vaan siksi, että on mielstäni yksi Suomen teatterialan parhaimmistoa.


Kaikille mukavaa joulun odotusta :) Olkaa kilttejä!

2 kommenttia:

  1. Jee, kiva joulukalenteri :)! Minäkin rakastan joulua ja kuulun niihin, joille lahjashoppailu on hyvää rentoutusta.

    VastaaPoista
  2. Se on vuoden parasta aikaa :) pitäs näinä päivinä lähtee shoppaa

    VastaaPoista