tiistai 10. joulukuuta 2013

14 päivää Jouluun!

Joulu! Se lähestyy jo kovaa vauhtia. Itse olen henkilökohtaisesti tosi paljon Jouluihminen. Kaikkein parasta on vaan käydä jouluostoksilla ja kierrellä ostareita, jotka on jo täysissä joulutunnelmissa. Edes radion repeatilla soivat joululaulut eivät saa minua äreäksi :) Päinvastoin!

Tämä viikko on mennyt työharjottelussa Säihke-konsertin avustamisessa. Säihke on siis samanlainen konsertti kuin Loisto oli muutama viikko takaperin. Mahtavaa ilmaista livemusaa tarjolla aina ensi maanantaihin asti Jyväskylän Siltasalissa. Kannattaa tulla kuulemaan :) www.jao.fi sivulta löytää lisää inffoa!


L-teoria esitettiin vielä yhden kerran yleisön pyynnöstä Kanavateatterin lavalla viime lauantaina. Yleisöä oli ihan mukavasti ja he pitivät tuotoksestamme. Nyt kuitenkin on todettava että aikansa kutakin ja L-teoria vaipuu horrokseen. Uutta tekstiä ensi kesäksi pyörittelen mielessä. Olen vaihtanut mieltäni. En teekään Reviisoria kesällä Arieksessa, vaan jatkan omien tekstien tekoa ja kehittelen kesäksi uuden tuotteen!

Kanavassa on jäljellä enää vain kaksi esitystä: Huomenna klo 19 ja perjantaina klo 19. Sitten on aika kuopata sekin ja voin aloittaa lomani hyvillä mielin !

Emmi lensi eilen Norjaan Sutun luokse ja matka on toistaiseksi mennyt oikein hyvin. Tulee takaisin ensi sunnuntaina.

Jotenkin nuutunut ja haluton olo kirjoittaa mitään. Siispä en väännä tikusta sen enempää asiaa, vaan jätän kirjoituksen nyt tähän. Ei sitä aina vain irtoa, noo, jospa seuraavan kerran sitten :P



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti