maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäinen tuli ja meni

Viikon loma meni taas jälleen kerran aivan liian nopiaan. Vietin pääsiäisen Laukaassa ja Emmin vanhempien luona Keltinmäessä. Otin koko loman tosi lungisti ja nukuin pitkään. En jakanu stressata mistään, tosin ei tarvinnutkaan, sillä olin hommani hoitanut jo aikalailla hyvin pois alta.

Loma meni lähinnä syöden, treenaten, saunoen ja kauhuleffoja katsellen. Emmin kanssa tsekattiin Paranormal Activity 3 ja Paranorman Activity Tokyo Nights. Eipä ollu kummoisempia. Kaikki nuo Activityt  ovat muutenkin itseään toistavia, eivätkä osaa yllättää mitenkään. Etenkin Tokyo Nights oli todella pettymys.

Pääsiäisenä minulla oli tarkoitus päästä ensimmäistä kertaa tämän vuoden Kuusan Kanavateatterin treeneihin, mutta ne olivatkin peruttu kun niin monella oli pääsiäisenä muita menoja. Sääli. Itseäni on harmittanut, etten ole päässyt harjoituksiin, koska niitä ei järjestetä oikein viikonloppuisin. Onneksi ohjaaja (Viitamäki) tietää tilanteeni ja sen, että vasta toukokuun lopulla olen täysipäiväisesti käytössä. Repliikit ja tekstin kulku on jo toki päässä, mutta olisi ihan jees päästä tsekkaamaan yhdet harkat. Näytelmänähän on siis Jussi Kylätaskun Mies joka ei osannut sanoa ei. Hyvä ja humoristinen teksti minusta. Juuri sopiva Kanavan komediakesiä jatkamaan. Itse esitän näytelmässä Maalari Renlundia.

Kirsikkatarhaa on vielä jäljellä puolet ja seuraava näytös onkin keskiviikkona klo 19! Että jos et ole vielä nähnyt niin jos liikut Lahdessa, tule ihmeessä. Voin luvata ettei kyseessä ole tavanomainen Tsehovin Kirsikkatarha ;)

Vielä lopuksi on sanottava että koko loman päässä on pyörinyt seuraava kappale, kiitos The  F-word tv-sarjan. Eipä siinä, Ramsay on aivan uskomaton ja varsinkin hänen tapansa käyttää "Fuck"-sanaa mitä ihmeellisimmissä paikoissa:

http://www.youtube.com/watch?v=2BSLgPHhbpE

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti