keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Aries on virallinen!

Jahas, yli viikko taas kulunut viime päivityksestä, mutta on tosiaan kiirusta pitänyt kun on ollut laulutreenejä ja teakin tehtävien harjoittelua.

Tänään kuitenkin tapahtui jotain uskomattoman mahtavaa. Aries on virallinen! Se on nyt rekisteröity yhdistys! Jes! Aivan mahtava fiilis. Minä olen nyt sitten virallisesti Teatterin taiteellinen johtaja 22-vuotiaana, ei hassumpaa :P

Mitään papereita ei tosin ole vieä tullut sieltä (en tiedä tuleeko edes) mutta Kauppalehden sivuilla ja Suomen yritysten sivuilla oli meidän Aries-Teatterimme yhteystietoineen ja y-tunnuksineen ja lisäksi luki vielä että rekisteröity ja aktiivisena :)

On tämäkin yhden unelman saavutus. Nyt voin tehdä periaatteessa mitä vaan kun siihen on oma ry takana. Tästähän ne hommat vasta alkavatkin kun täytyy järjestää ensimmäinen kokous, jossa vielä todetaan henkiöiden toimet, kesän prokkiksen jutut yms. Töitä kyllä riittää. Hyvä fiilis. Nyt voin leikkiä ohjaajaa ja näyttelijää, miten milloinkin mieli tekee :P

Lauluilta on ylihuomenna. Vielä ei jännitä, mutta kyllä se sieltä vielä iskee, viimeistään perjantaina. Oma biisini menee hyvin, joten en stressaa sitä. Tämän päivän läpimeno oli todella hyvä meiltä kaikilta. Onnittelut kaikille. Omia suosikkibiisejäni ovat Samppa Heikkisen Mallioppilas sekä Niklas Söderströmin Pirubiisi. (En muista sen oikeaa nimeä)

Teakin tehtävät ovat hyvässä mallissa. Sain idean omavalintaiseen viikko sitten. Se on monologi. Se on melkein jo nupissa, viikonlopuksi pyrin sen opettelemaan niin ensi viikolla sitten voin treenata sitä. Oma tanssi ja laulu menee myös mukavasti sekä Peer Gynt. Tänään dialogia harjoitellassa teksti hiukan takkuili, joten sitä sietää vielä tankata päähän, tosin, sitä ei olekaan harjoitellut niin kuin muita tehtäviä, ei ihme että on unohduksissa.

Viime viikonloppuna sain tehtyä jo yli puolet kevätdemostani. Sekin on siis hyvin hanskassa. Ensi viikonloppuna jatkan sen parissa. Hyvä fiilis kun on asiat mallillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti