sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kiitos viimeisestä

Eilen tulikin otettua takaisin korkojen kera se perjantainen farssi Kirsikkatarhan suhteen. Eilen oli todella tasokas ja hyvä esitys ja hyvä niin. Yleisöäkin oli tuvan täydeltä. Mahtavaa toimintaa meiltä kaikilta. Saatiin ravisteltua perjantain huonot fiilikset pois ja räjäytettiin koko paikka aivan uusiin svääreihin. Hyvä meitä!

Esityksen jälkeen lähdimmkin Piian ja Petrin kansa viettämään iltaa Lahden yöelämään. Ensin kävimme syömässä Amarillossa jonka jälkeen lähdimme mm. Teerenpeliin sekä Dubliniin iltaa istumaan. Mahtava ilta olikin. Kiitos siitä Piia ja Petri! Oli mukava viettää pitkästä aikaa iltaa yhdessä. Seuraavan kerran sitten Peten nelikymppisillä ;)

Jahas, 22 vuotta sitä tuli nyt täyteen. Tuntuu kuin olisin vielä lapsi, 12 vuotias ja niin kyllä ajattelin olla vielä seuraavat 20 vuotta ainakin. Ihan helvetin lapsellinen :P. Saa nähdä mitä tässä iässä saavutan, jos saavutan laisinkaan mitään. Se oma teatteri olis kyl ihan kiva!

Valitettavasti Jouko Turkan luokse ei ollut tänään asiaa, koska hänellä oli muuta menoa. Nooh, ehkä vielä joskus sekin päivä tulisi eteen. Ehkä !

Nyt makailen sängyssä ja datailen. Minulla on facebook, youtube ja ruutu.fi auki ja kaikilla niillä pelailen vuorotellen. Niin, ja tietysti tämä blogger. Toivon että joku koputtaisi oveen ja tulisi jutustelemaan tai vaikka kirjoittaisi facessa jotain. Joku mielenkiintoinen henkilö, jota en odottaisi.

Nooh, toisaalta nautin myös yksinäisyydestä. Huomenna alkaa Sallan puhetunnit ja Samin kehotunnit jälleen. Hyvä! Pääsee taas tuttuun rytmiin kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti