sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Viikonlopun vietin Laukaassa jälleen. Viikko Lahdessa hujahti kuin siivillä. Joka päivä teimme kirsikkapuistoa ja olemme saaneet hyvän startin, vaikka kaikki onkin vielä levällään eikä allekirjoittaneella ole vielä mitään hajua millainen lopputulos syntyy. 5 viikkoa vielä aikaa tehdä siitä salonkikelpoinen esitys, koska yksi viikko menee hiihtolomaan ja yksi lavastukseen. Töitä siis riittää.

Loman jälkeen tuntuu että akut ovat latautuneet ja olo oli todella energinen ja odotan koko ajan että päästään taas jatkamaan KP:tä.

Viime keskiviikkona kävimme katsomassa Lahden kaupunginteatterissa Hella Wuolijoen Niskavuoren Naiset- harjoituksen. Tykkäsin tosi paljon! Niskavuori-sarjasta tuttu on ainoastaan Niskavuoren Heta, mutta vaikka Niskavuoren naisia-näytelmää en ole koskaan lukenut, tuli tarina ja juoni hyvin selvästi ilmi näytöksen myötä. Lavastus oli toteututtu yksinkertaisesti ja minä olen juuri itsekin näitä yksinkertaisten lavastusten ystäviä. (Omat prokkikset on aina tehty sillä tavalla). Joitakin ärsyttää kaupunginteatterissa lavasteet kun ne nousevat ja laskevat katosta, minua ei. Pidän siitä tavasta. Minusta se on kätsy ja toimii eikä minusta vaikuta tai riko mitään illuusioita.

Ensi viikko siis jälleen työntäyteinen viikko. Olen jälleen alkanut käymään uimassa Lahden uimahallilla. Uinti on todella hyvä ja tehokas kestävyyden saantitapa, kun ei tuolla kovassa pakkasessa aina viitsisi juostakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti