perjantai 4. tammikuuta 2013

Arieksen synty

Tänään pidimme ensimmäisen kokoontumisen, jossa keskustelimme RY:n perustamisesta. Mietimme toimintaa sekä sääntöjä ja tavoitteita. Jäsenäärä meillä on 10 joten hyvä aloitus.

Päätimme nimetä teatterimme Aries Teatteriksi. Nimi tulee oinaan latinankielisestä nimestä. Kaya keksi että koska minä ja hän olemme oinaita horoskoopiltamme ja oinas on latinaksi Aries, niin kävisikö se nimeksi ja minulle se passasi.  Emmi työstää tällä hetkellä logoa.

Tavoitteemme on siis perustaa yhdistys, elikkäs RY, joka toimii teatterina. Laukaassa olisi silloin siis 3 teatteria. Ensimmäinen prokkis olisi William S. Burroughsin ja Jack Kerouacin "Ja virtahevot kiehuivat altaissaan" jonka tuotanto-ja markkinointipäällikkömme Kaya Ryytty ohjaa kesällä, sikäli mikäli saamme tekijänoikeusasiat kuntoon. Kaya soittaa virastoon ensi viikolla ja tiedustelee kuinka tulee edetä.

Kävimme tänään myös keskustelemassa Laukaan nuokkarin kanssa ja heidän puolestaan asia järjestyy. Tilaa saamme käyttää ilmaiseksi koko kesän ajan. Loistavaa. Aivan uskomattoman sujuvaa ja hyvää yhteistyötä Laukaan nuokkarin kanssa!

Mahtava fiilis olla tekemässä omaa teatteria. Paperihommia ja byrokratiaa, sekä hieman rahaahan homma vaatii mutta olkoon niin. Kaikista haastavinta tulee varmasti olemaan tili- ja verotusasiat, mutta uskon että pärjääme niiden kanssa, jahka selvitämme miten pitää systeemin mukaan toimia. Olemme vasta alkukohdassa, mutta jostain on lähdettävä. Katsotaan nouseeko Aries kunniaan ja maineeseen, vai tuleeko siitä täysi häpeäpilkku ja floppi taiteen maailmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti