maanantai 14. tammikuuta 2013

Koulussa jälleen

Paluu arkeen alkoi kaikkea muuta kuin löysästi. Heti  alkajaisiksi lävähti 11 tunnin koulupäivä. Tälläisiä päiviä on edessä nyt sitten seruaavat viikot kun työstämme Kirsikkatarhaa ja varmasti vielä pidempiäkin, mutta mikäpä siinä! En suinkaan valita, pääasia että pääsee vihdoin työstämään tätä tämän vuoden ns. päätyötä.

Tänään harjoittelimme koreografiaa sekä KP:n muutamaa ensimmäistä kohtausta molemmilla miehityksillä, sekä erilaisin asemin. Nyt on tarkoitus asemien olla aika vapaita ja saamme tehdä siltä miltä tuntuu siinä hetkessä. Tiedä sitten jatkammeko kauan tällä menetelmällä, mutta minustä tämä on jees.

Mitä taas tulee koulun ulkopuolisiin asioihin, niin Aries-projekti etenee niin että tällä viikolla (varmaankin jo huomenna) kyselen erästä henkilöä yhdistyksemme toiminnantarkastajaksi. Se on oikeastaan viimeinen etappi ennen kuin laitamme paperit vetämään. Kiitokset Ari Jäntille perustamiskirjan tarkastamisesta!

Ja ihan pakko vielä lopuksi mainita täällä blogissakin, asiasta joka sai tänään hyvälle ja yllättyneelle fiilikselle. Suuri ihailun kohteeni Iina Kuustonen lähetti minulle Amandan kautta terveisiä. Okei, vaan terveiset ei mitään facebookin kaveripyyntöjä tai treffitkusuja (vielä ;) mutta kuitenkin :P Siinä vasta nainen. Hänen kanssaan jos joskus lavalle pääsisi!

Nyt väsyttää siihen malliin että lähden lukemaan Jotunin Huojuvan taln loppuun ja painun nukkumaan. Katsellaan mitä viikko tuo tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti