tiistai 24. syyskuuta 2013

Menee se tiistai-ilta näinkin. Eppu Normaalin Vuonna 85- kappale soi ja koetan keksiä mistä kirjoittaisin tänne. Hmm...ei viitsisi väkisinkään rustata mitään, ei ole oikeastaan tapahtunut mitään elämää mullistavaa, mutta toisaalta taas, tarvitseeko sitä aina tapahtuakaan. Blogini ulkoasu ärsyttää. Lisää kuvia pitäisi lisätä, se tekisi jo ihmeitä. Nytkin huomaan jo kirjoittaneeni neljä riviä tekstiä tyhjänpäiväisestä, jospa tästä siis jonkinlainen päivitys mudostuisi.

Varasimme Piian ja Petrin kanssa matkan Kanarialle. Se on tosin vasta helmikuussa hiihtolomalle, mutta siltikin. Pitkästä aikaa pääsee etelän lämpöön, viime kerrasta onkin aikaa (v.2009) Playa de ingles on paikka ja sehän on tunnettu bilemesta. Sopii minulle siis vallan hyvin!

Eilen yövyin toveri Aten luona. Syynä oli L-teorian harjoittelu ja kyllä kannatti, nimittäin se on nyt päässä. Nyt kun on siis ns. intro tehty niin voi alkaa oikeisiin hommiin eli näyttelemään. Okei, ollaan me muutamaan otteeseen jo alustavaa pohjaa tehty dialogillmme jo lavallakin, mutta ensi kuu on pyhitetty sille sitten ihan kunnolla.

Kanavassa jatkuu huomenna ja torstaina harjoitukset. Juoruja näytelmä saa siellä ensi-iltansa Marraskuun 15. päivä, joten sitä on aikaa vielä 7 viikon ajan treenailla. Huomenna on ensimmäisen puoliskon läpimeno ja hyvällä ja varmalla fiiliksellä sitä kohti!

Pidimme lauantai-sunnuntai välisenä yönä kauhuillan Kayan ja Emmin kanssa. Katsoimme 4 kauhuleffa: One missed call japaniversio, Don't let her inside, Don't let him in ja Uinu Uinu lemmikkini. Mikään noista ei oikeen napannut paitsi tuo Don't let him in oli iha jees. Paras noista. Japanileffat ei koskaa oo oikee napannu (paitsi Battle Royal) tuo Don't let him inside oli pilattu liialla splätterpaskalla ja kun sitä koko ajan oli siinä, se meni mauttomaksi. Uinu uinu lemmikkini taas oli perus kasikytluvun Kingiä. Aika mitään sanomaton. Minusta.

Timon kanssa keskustelimme tänään pitkästä aikaa. Kokkolaan pitäisi matkustaa tässä heti kun mahdollista. Siellä on aika mielenkiintoiset meiningit mitä nyt oon sivusta kuunnellut. Pakko päästä tsekkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti