keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Viikko puolessa välissä ja työntäyteinen viikko onkin ollut! Teatteria teatteria ja teatteria! Mitäpä se Laukaan poika muuta keksisikään. Tänään tosin tuli käytyä leffassa, joten oli ihan mukavaa istahtaa alas ja nauttia muiden taiteesta.

L-Teoriaa treenasimme jälleen Aten kanssa eilen ja tänään noin niinkun päähänjääntiharjoituksina. Atella toimii treenaaminen parhaiten niin, että treenaan hänen kanssaan dialogin vuoropuheluna eli treenaamme yhdessä kun taas itselläni lyömätön metodi on ollut yksin harjoittelu ja ajankohdan on ehdottomasti oltava illalla. Se toimii minulle parhaiten.

Olen niin tyytyväinen että saan tehdä L-Teorian nimenomaan Aten kanssa. On mukavaa istua omistautuvan ja osaavan ihmisen kanssa samasa tilassa kahvia juoden ja käydä läpi tekstiä sillä fiiliksellä että tästähän tulee vielä jotakin. Ei sillä, etteikö muut Arieslaiset olisi omistautuvia tai osaavia, mutta jotenkin nimenomaan Aten kanssa dialogi on luontevampaa. Onhan hän sentään paras ystäväni. L-Teoria tulee rokkaamaan!

Emmin kanssa kävimme tänään syömässä ja leffassa. Leffana toimi Franzenin Tumman veden päällä. Täytyy sanoa että aivan mahtava leffa ja varasinkin kun oli vieläpä Peterin esikoisohjaus niin huh huh. Mitähän jälkeä mahtaa syntyä 10 vuoden päästä?

Aihehan leffassa on täysin arkipäiväinen ja suht rankkakin mutta enpä olisi pääosaan osannut kuvitella osuvampaa miestä. Edelmann vaan on paras siinä mitä hän tekee. Verrattuna eiliseen Salkkarileffaan tasoero oli huomattava siis salkkareiden eduksi... (Yeah, right) Ehkä se on vaan parempi että Salatut elämät pidetään vaan saippuasarjana, niin ei sitten tule kenellekään sitä mielipahaa, kuten minulle eilen. Jookos?

Yksi asia mistä olen muuten unohtanu tänne kirjoittaa on se, että sain niitä töitä sieltä Harjun mediapajalta, niinkun työssäoppimisjaksolle ! Sanoin etten ole oikein kaupankassaihmisiä, joten menin sitten tiedustelemaan mediapajalta hommia ja kappas, minun teatteritaustani auttoi minut suoraan tuotantoassistentiksi (hienon kuuloinen titteli) Työhön kuuluu juontokeikkaa sekä parin konsertin suunnittelua yms. Hyvällä tuurilla pääsen kuulemma kameran eteen näyttelemään. Mahtavaa! Juuri tälläistä hommaa halusinkin!

Vielä loppumainintana pakko todeta, että panin merkille kuinka solakalta ja sirolta näytän tuossa blogikuvassani. Oi niitä aikoja... Nykyään olen hieman tuhdimmassa kunnossa. Salaa toivon että painonnousu johtuisi vaan lihasten kasvusta :P Vaikka kieltämättä olen tyytyväinen nykyiseen treenitulokseen. Teatterimaailman Brock Lesnar!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti