sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Karonkan jälkeen...

Noin! Yksi viikko jälleen takana ja siihen on mahtunut taas kaikenlaista menoa ja meininkiä!

Eilen vietimme Arieksen karonkkaa tai virkistysiltaa, kuten olemme sen virallisesti määritelleet :P, Petäjävedellä Emmin sukulaisten mökillä. Mökki sijaitsi pienellä saarella jonne soudettiin rannalta. About kilometri oli rannalta saareen matkaa. Tosi mukava ilta, vaikka aivan kaikki eivät valitettavasti päässeetkään mukaan. Grillasimme, joimme ja saunoimme savusaunassa, jonka Heikkolan Antti meille lämmitti! Mahtava ilta tosiaankin kaiken kaikkiaan, vaikkei aamulla ollutkaan ihan mikään virkistynyt olo todellakaan, noo, kyllä siitäkin sitten toipui, mutta kieltämättä aamulla oli sellainen fiilis että ihan hyvä ettei karonkkia ole iha joka viikko :)

Mitä muuta sitten kuuluu Ariekseen? Dialogia olemme Aten kanssa jo alkaneet harjoittelemaan. Viime viikolla kävin Aten luona Jyväskylässä harkkaamassa replat. Periaatteessa siis ihan puheharkat, jotta muistamme tekstiä. Sitten perjantaina olimme Laukaan nuokkarilla ja vähän katselimme jo asemia ja pari kertaa treenasimmekin jo ihan kunnolla. 18 minuuttia meni ensimmäisiin 10 sivuun mutta tiivistämme sen varmaankin 15 minuuttiin kun nopeutamme tempoa. Seuraavat 10 sivua sitten ensi viikonlopuksi opeteltavaa. Dialogimme nimi nyt sitten onkin virallisesti se L-teoria. Minusta se on iskevä nimi ja aivan täydellinen ja sen tajuaa kun on katsonut esityksemme. Emmi otti julistekuvat perjantaina ja ensi viikolla otamme jälleen Kopio Teamiin yhteyttä markkinointiasioissa. Olimme tytyyväisiä heihin edellisellä kerralla, joten jatkakaamme yhteistyötä!

Edustimme Ariesta myös lauantaina ennen karonkkaa Rokkakankaan yritysmessuilla joihin meidät oli kutsuttu. Esitimme vartin improsetin ja jaoimme käyntikortteja ja tietolappusia Arieksesta. Valitttavasti mitään kuvia ei vielä ollut marraskuun dialogista, mutta kerroimme toiminnastamme ihmisille noin muuten. Ensi viikolla alan laitella yrityksille sähköpostia, josko heitä kiinnostaisi tilata dialogimme heidän pikkujouluihinsa. Katsotaan miten käy :)

Kanavassa jälleen jatkuu huomenna harjoitukset. Odotan niitä innolla! Viime torstain harjoitukset menivät mainiosti. Pidän kovasti myös ohjaajastamme Annu Sankilammesta. Hän on mukava ja innostava ja myös sellainen henkilö, joka sanoo asiat suoraan, niin minusta pitääkin. Ainoa mitä hieman kaipaisi, olisi hieman enemmän aikaa kohtauksille, tai siis kun nyt treenaamme kaikki kohtaukset vaan kerran ennen ekan puoliskon läpimenoa. Syy tähän johtuu kiireestä, mikä on tietysti ihan ymmärrettävää ja toisaalta eipähän ainakaan ala laiskotuttaa vaan joutuu oikeasti opettelemaan tekstiä. On tässä vielä 9 viikoa aikaa ensi-iltaan joten eiköhän se siitä. Kirsikktarhassa ei ollut edes sitä!

Huomenna koittaa jälleen paluu arkeen ja kouluun. Työssäoppimispaikkakin minulle järjestyi ihan itsestään. Meinasin tosiaankin ensin kysyä kaupunginteatterilta sitä, mutta tajusin että vaikka pääsisinkin, se saattaisi mennä iltahommiksi, kun esityksethän ovat siellä silloin ja kun on kaksi omaa projektia alla niin se on täysin mahdotonta. Luokanvalvojani sanoi että koulumme mediapaja olisi valmis ottamaan minut sinne kuudeksi viikoksi. Hommiin kuuluu mm. tapahtuman juontamista sekä käsikirjoittamista. Miten sopivaa hommaa se onkaan! Loistavaa!


Ensi viikolla minun on myös järjestettävä ns. Emmiaikaa, koska viime aikoina on pitänyt niin kiirettä prokkisten parissa, ettei ole ollut oikein aikaa olla oman tyttöystävänsä kanssa, joka tietysti on häntä harmittanut. Leffaan meno kuulostaisi hyvältä ainakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti