torstai 12. syyskuuta 2013

Viikko lähenee loppuaan ja hyvä niin! Kerrankin oli tulossa ihan vapaa viikonloppu, mutta tietysti sekin piti jo heti bookata täyteen. Eipä sillä, mukava viikonloppu varmasti tulossa :)

Olemme alkaneet nyt mainostamaan L-teoriaa ja julisteideamme lähetetään Kopioteamille ensi viikolla. L-teorian harjoitukset jatkuvat minulla ja Atella huomenna sekä sunnuntaina. Torstaina oli myös Arieksen kokous, jossa päätimme loppuvuoden asioista.

Kanavassa pyyhkii hyvin! Harjoitukset ovat täydessä käynnissä ja kovaa tahtia mennään eteenpäin. Viime päivät olen tankannut tekstiä niin Juorujen kuin L-teoriankin osalta. Yllättävän hyvin kaalissa näyttää pysyvän replat. Kanavan treeneissä fiilis on myös hyvä, koska on vahva tunne itsellä että hahmo on rakentumassa oikeaan suuntaan. Oikeastaan minulla oli jo heti ensimmäisellä lukukerralla aavistus miten alan hahmoani tekemään ja aavistukseni näytti olevan oikeassa.

Kayaa oli myös mukava nähdä lavalla pitkästä aikaa. En ymmrrä mitä on tapahtunut hänen esiintymiselleen. Se on paljon luentevampaa ja sirompaa ja ....noh, sitä on miellyttävä katsoa. Hän itse sanoi että kaikki se jännitys mitä JKO aikoina oli on kadonnut. Ei sillä etteikö hän olisi jo silloin ollut hyvä näyttelijä, mutta ihmettelin kun hän ei ole lavalla ollut puoleentoista vuoteen, että miten se kaikki rauhallisuus ja sulavuus on tullut. Nähtävästi muita seuraamalla pääsee pitkälle ja etenkin kun antaa oppien ja tietojen muhia päässään tarpeeksi kauan, alkavat ne lopulta kantaa hedelmää. Itsehän joudun koko aika tekemään prokkista toisen perään, etten vaan rapistu :)

Kaya hommasi eilen myös salikortin Laukaaseen ja kävimme yhdessä treenaamassa :P Hyvä saada uusi salikaveri nyt kun Martti salakavalasti muutti Jyväskylään eikä enää lähde puntille. Kayasta treenautetaan vielä oivallinen fitnessnainen!

Viikonloppu tulee mitä ilmeisemmin menemään Aten, Kayan ja Emmin kanssa...niin ja tietysti myös plarien kanssa. Nyt jo jänskättää L-teorian enskari, vaikka siihen on puolitoista kuukautta. Jännittää enemmän kuin Kanavan farssi. Johtuu varmaan siitä että kuitenkin omassa teatterissa näytetään aivan oma teksti. Kyllähän se nyt jännittää jo tässä vaiheessa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti