maanantai 2. syyskuuta 2013

Fars!

Uusi viikko jälleen startannut ja se onkin startannut oikein mukavasti. Viikko tulee olemaan täyteen bookattu, muttei ainakaan ehdi tylsistymään. Hyvä niin!

Liiketalousosiossa menee iha kivasti. Tänään oli keskustelua luokanvalvojan kanssa siitä mitä haluaa tehdä. Sanoin että teatteriahan minä haluan tehdä ja että tuleva työharjottelujakso olisi kivaa soveltaa siihen. Hän olikin samaa mieltä kanssani, että voisin kokeilla hakea kaupunginteatterista tai Huoneteatterilta harjoittelupaikkaa, koska kyseessä on vaan asiakaspalveluharjoittelua, ei siis mitään kaupan kassallaoloa. Ei sillä että kassahommissa mitään vikaa olisi, mutten näkisi itseäni vielä niissä hommissa. Ensi vuonna kun käsitellään kassajuttuja, niin on ehkä sitten ajankohtaisempi.

Tuli oikein hyvä fiilis kun jutusteltiin mukavia luokanvalvojan kanssa. (Sain puhua puoli tuntia itsestäni, hih!) Muutenkin tuntui siltä että kerranki kyse on siitä, mitä minä haluan, eikä sitä mitä oppilaitos haluaa minun tekevän. Ei katsottu huonolla naamalla ja mutistu että "kyllä pitäisi asiakaspalvelu hoitaa kaupassa maksavien asiakkaitten keskellä..." Vaan oikeen kannustettiin tekemään omalla tavalla. Hyvä juttu jos tuon työjakson voisi suorittaa taiteen parissa. Mielekkäämpäähän se olisi minulle :) katsotaan!

Hyvä fiilis sen kun jatkui kun tänään pääsi jälleen kerran Kanavateatterin farssin kimppuun. Tänään oli hahmon luomista, emmekä vielä harjoitelleet itse näytelmää. Sen aika koittaa ensi torstaina. Viime torstaina lukuharjoituksissa kävi ilmi, ette meiltä puuttuu kaksi näyttelijää; yksi mies ja yksi nainen. Päätin sitten ehdotta Kayaa naisen rooliin ja kysyinkin häntä ja hän suostui mukaan. Tänään Kaya sitten oli mukana harjoituksissa ja kirjoitimme viralliset sopimukset. Mahtavaa! Kayan kanssa oli mukavaa olla lavalla pitkästä aikaa ja muutenkin mukavaa näytellä hänen kanssaan. Näytelmä on siis Neil Simonin Juoruja ja esitämme Kayan kanssa juristipariskuntaa,  Ken ja Chris Gormania. Juoruja näytelmän ensi-ilta tulee olemaan marraskuun 15. päivä!

En ole koskaan näytellyt Kanavan sisälavalla joten hienoa päästä sinnekin. Tällä kertaa roolihenkilöni on todella isossa osassa ja opeteltavaa riittää niin minulla kuin Kayallakin varsinkin kun samaan aikaan dialogi pukkaa päälle, jota muuten katsomme ensimmäistä kertaa torstaina Aten kanssa. Ensin olin kauhuissani että riittääkö aika mutta kun repliikkien tankkaus on alkanut luonnistumaan jo näin hyvin, sain itseluottamukseni tai pikemminkin "mojoni" takaisin :P Hyvä vaan että saan lisää haastetta!

Viikonlopun vietin mutsin, Piian ja Petrin kanssa Silja Europalla. Lähdimme iha näin perheen kesken. Hieno reissu oli! Tuli juotua ja...no, juotua! Esiintyjinä laivalla oli Marion Rung sekä Krista Siegfrids. Pakko sanoa että vaikken mikään Siegfridsfani olekaan siinä mielessä että tuntisin hänen tuotantoaan, muuta kuin hänen tämän vuoden euroviisukappaleensa, oli silti hieno show häneltä ja sain vielä yhteiskuvankin ;) olihan se nyt ihan pakko kun moinen tilaisuus oli tarjolla. Oikein viehättävä ja kaunis nuori nainen. Taisin ihastua. Ihan pikkuisen vain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti