lauantai 3. elokuuta 2013

Muutama päivä rennosti

Nyt on ollut virkistävän muutaman päivän paussi Arieksesta. Huomenna alkaakin sitten viimeinen rutistus ensi-illan häämöttäessä perjantaina. Tässähän alkaa kohta jo ihan jännittää. Arieksen ensimmäinen tulikoe. Jos se menee hyvin, se tietää hyvää tulevaisuutta vasta-alkavalle teatterille. Jos se taas floppaa, noh, sitten se on vaan noustava pohjalta jotenkin, mutta uskon että tulemme saamaan hyvän shown aikaiseksi tällä porukalla :)


Nämä muutamat päivät olen pyhittänyt lepäämiselle. Tässä oli sellainen oma pieni kesäloma, jolloin ei tarvinnut ajatella mitään Ariesjuttuja tai stressailla tulevaa ensi-iltaa. No okei, kirjoittelin kyllä hieman syksyn dialogia, mutta muuten olen vetänyt lonkkaa nyt kun salillekaan ei ole päässyt vasta kun tänään kun siellä on ollut käynnissä suursiivous. Virkistikin pienen paussin jälkeen käydä taas pumppaamassa. Kyllä huomasi että se rauta vielä miestä tottelee!

Sain perseeni nostettua pari päivää sitten aamulla lenkille ja olin tyytyväinen itseeni. Ajattelin että kesällä olisin aerobisen kunnon saanut kohentumaan, mutta laiskuuden perkele iski tyystin jo heti kesän alussa sen suhteen.  45 minuuttia jaksoi juosta, sitten alkoi jo ottamaan koville. Kyllä on kunto rapistunut Lahtiajoista nopeasti.

Toissapäivänä kokeilin paljon menee Cooperissa. Viimeksi juoksin sen intissa ja se oli jotain 2900 muistaakseni. Tosin silloin olinkin 10 kiloa pienempi. Nyt kokeilin juosta taas. Otti suht koville, meni about 2800. Ihan hyvä tulos, mutta tietysti´pienoinen pettymys, kun se 3000 olisi ollut kiva rikkoa, mutta eiköhän sekin vielä mene joku päivä.

Nyt en oikein keksi mitään ihmeellistä kirjoiteltavaa, ehkäpä ensi-iltaviikolla sitten paasaan kuinka kaikki on viturallaan ja aika loppuu, tai sitten en ;)

Ai niin! Ihan pakko päästä leffaan kattoo Pain and Gain. Tulee ens viikolla ensi-iltaan. Lähtekää toki joku mun matkaan. Emmiä kun ei koskaan ole kiehtonut nuo toimintakomediat :P

http://www.youtube.com/watch?v=HvMsuONpTLo  <---- Siinä traileri kyseisestä pätkästä.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti