lauantai 24. elokuuta 2013

Saletisti natsaa

Jessus mikä otsikko, noo aina ei voi keksiä klassikkoa...

Tänä viikonloppuna minut on vallinnut entistäkin parempi fiilis. En tiedä, se vaan yhtäkkiä iski. Kaikki tuntuu tällä hetkellä olevan mallillaan. Aries pyörii ja jatko sovittiin jo vuoden loppuun tilan käytön kanssa, viikon päästä alamme treenaamaan dialogia, ensi torstaina on Kanavan syysfarssin ensimmäiset lukuharkat, ai että, tekemistä riittää ja hyvä niin!

Toissapäivänä kävimme tsekkaamassa sen Kulissin Pienen kauhukaupan. Hyvä musikaali jälleen kerran, ei ehkä niin hyvä kuin Viulunsoittaja katolla viime vuonna mielestäni, mutta oiken kelpo show. Lihansyöjäkasvi oli hienosti toteutettu :) Propsit sen tekijälle!

Facessa silmieni eteen on pomppinut nykyisten Lahden kakkosten kirjoituksia Lahdessa olosta. Välillä miettii miltähän siellä tuntuisi jälleen olla. Olisihan sitä voinut käväistä huvin vuoksi kokeilemassa pääsykokeissa olisiko rahkeet riittäneet sisään, mutta päätin jättää kokeilematta. Olen  enemmän kuin tyytyväinen että olen nyt täällä Laukaan seudulla ja pääsen toteuttamaan omaa taidettani Arieksessa ja olla myös Kanavan palveluksessa. Niin tosiaan ja opiskella myös liiketaloutta ;P hihi. Lahteen paluu tapahtuu kun sen aika on. Jos sen aika on.

Huomenna Leppäs Atte tulee käymään kahvittelulla ja näytän hänelle dialogimme 10 viimeistä sivua joita hän ei ole vielä nähnyt. Lisäksi ehdotan hänelle esitysaikataulun, jonka olen jo laatinut ja sitten voikin alkaa tekstiä pänttäämään ja julisteen tekoon. Näillä näkymin dialogimme ensi-ilta tulisi olemaan marraskuun ensimmäinen päivä.

Aries-Teatteri sai kutsun Rokkakankaan yriysmessuille lauantaina 7.9. Meille soitettiin ja sanottiin että meille tarjottaisiin ilmaiseksi tila siellä jos haluamme osallistua ja mainostaa itseämme ja ehkä esittääkin jotain pientä. Mikäpä siinä. Ilmainen mainonta ei ole koskaan huonoa ja jonkinlaista improa ajattelimme käydä heittämässä. Erja vastaa siitä lajista, koska on ehkä eniten kokenut ryhmässämme improvisaation saralla.


Tänään oli toiseksiviimeinen esitys Kunpa minä olisin sinä-näytöksissä. Huomenna klo 15 koittaa viimeinen. Hyvällä fiiliksellä vedetäänkin sitten kaikkein kovin show huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti