keskiviikko 21. elokuuta 2013

Jepajee! Kouluviikkokin jo yli puolessa välissä jälleen kerran. Olen edelleen merkonomilinjalla, sillä audiovisuaaliselle puolelle ei enää päässyt, noo tulipahan ainakin yritettyä ja eikä tämäkään linja nyt tähän asti ole mitenkään vastenmieliseltä tuntunut. Ihan hyödyllistä inffoa tullu ainakin Atk:sta ja yrittäjyyden kurssista. Hyvin voi sitten hyödyntää Arieksen parissa näitä kumpaakin :)

Mitä taas taiteeseen kuuluu niin ensi viikonloppuna on Kunpa minä olisin sinä- produktion  viimeiset 3 esitystä. Jos et ole vielä käynyt niin tule nyt ihmeessä katsomaan! Perjantaina klo 19 ja la ja su klo 15!

Kauaa ei kyllä lepoa suoda teatterin parissa sillä sain kirjoitettua Aten ja minun dialogini valmiiksi. 39 sivuinen dialogi saattaa kuulostaa lyhyeltä, mutta lukuharjoituksessa siihen upposi vähintään se 45 minuuttia, joten eiköhän siitä tunnin pläjäys tule. Tavoite olisi saada ensi-ilta marraskuun alkuun. Alamme harjoittelemaan varmaan syyskuun alussa. Teoksen nimeksi kaavailin ensin L-teoria nimeä, mutta Aten mielestä se kuulostaa liian lesbomaiselta (L-koodi - sarja) joten täytyy nimi miettiä uusiksi. Sääli. Kerrankin olisi ollut osuva nimi.

Dialogini on saanut vaikutteita tyyliinsä sekä aiheeseensa monista lähteistä tai sarjoista kuten Sohvan valtaajat, Miehen puolikkaat,Quentin Tarantino...jopa Emilin ja Mikaelin Lahden teatterifestareilla nähty Keskusteluja naisista-dialogi antoi projektiini vaikutteita, toivottavasti ette pahastu pojat. :P

Lupauduin myös Kanavateatterin pikkujoulufarssiin Neil Simonin Juoruja - näytelmään, jonka ensi-ilta olisi marraskuun puolessa välissä. Tiukka syksy siis tiedossa, mutta sitten pidän viimeinkin sen ansaitun loman ja palaan asiaan ensi vuonna. Olen jo tehnyt itselleni suunnitelmat ensi kesään asti miten toimin ja siinä pläänissä aion pysyä.

Huomenna suuntaan tsekkaamaan Kulissin latoteatteriin Pienen kauhukaupan, jonka Viitamäki on ohjannut. Kulissi on aikaisempina kesinä mielestäni osannut nuo musikaalihommat, joten en usko että tänä vuonna olisi poikkeus, mutta katsellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti