maanantai 19. marraskuuta 2012

Tästä maanantaikirjottelustahan on tullut oikea tapa, noh, mikäpä siinä!

Erittäin hyvä ja vahva fiilis jäi viikonlopusta. Verivelkaan saatiin nyt kuntoon valot ja äänet ja päästiin kokeilemaan niiden kanssa kaksikin läpimenoa. Se on aivan kuin uusi näytelmä kaikkine valoineen, olen erittäin tyytyväinen työmme tulokseen. Saimme myös rakenneltua lisää lavastesermejä, joiden pitäisi valmistua ensi viikonlopuksi. Lisäksi positiivinen palaute koekatsojilta on lämmittänyt sydäntä ja luonut lisää uskoa prokkikseen. Siitä tulee onnistunut!

Vietimme myös pikkujouluja viimevuotisen teatteriluokan eli legendaarisen Survon Urpojen kanssa. Ikävää ettei paikalle päässyt kuin Elina, Kaya, Sini ja Markus. Muut ovat levittyneet ympäriinsä. Tuskin koskaan enää saa ihan kaikkia paikalle juuri tiettyyn aikaan mikä on sääli. Yksi on kiinni Helsingin muiikkiteatterissa, yksi Kokkolassa opiskelemassa ohjaajaksi, yksi Turussa ohjaajana ja yksi asuu nykyään Norjan Oslossa ja missä muualla loput sitten lienevätkään...

Tänään ollut pitkä ja raskas päivä. Kehoilua oli tänään pidempään kuin ennen ja teatterihistoriaa oli tuplasti, joten se verotti aika paljon. Jouludemoa saimme tehtyä myös jonkin verran tänään. Käytän siinä useita avustajia ja toivon että siitä nyt sitten tulisi sellainen kin haluan. Jääköön vielä sen suuremmin hiiskumatta mikä se on.

Tästä voisin hieman kirjoitella omaa tekstiäni, jos vaikka 5. kohtaus valmistuisi tänään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti