keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Sirkusta ja irstailua!

Joo, tämä päivä, tai no ilta meni Halloweenbileiden järjestelyssä. Tiedän Halloween oli ja meni ajat sitten mutta täällä Lahdessa ne järjestettiin vasta tänään. Meidän, eli Teatteri 1 linjan piti tehdä kellarin saunakäytävälle kauhukuja.

 Minä, Joel, Samppa ja Otto Pilli olimme linnoittuneet pesuhuoneeseen, jossa Joel makasi alastomana kelmuun käärittynä penkillä ,Sampalla sikanaamari ja frakki päällä veitsen kanssa, Otto naudan vereen sotkettuna kylpyaltaalla ja minä nakuna roikkumassa narusta. Kyllä, voitte vain uskoa näyn, se jos mikä oli kauhua! Vielä kun taustalla soi koko ajan sirkusmusiikki ja huone välähteli strobovalosta, niin tunnela oli psykoosimainen. Moisen kunnian piti kestää tunti, mutta kaksi tuntiahan siellä vierähti. Tämä jos mikä, on taidetta! Huh, en enää ikinä voi mennä sirkukseen...

Viime viikonloppu meni Verivelan parissa ja olen jälleen tyytyväinen. Saimme kaksi läpimenoa ja vielä Kayan kanssa katsoimme melkein kaikki valoasiatkin kuntoon. Tästä on erittäin hyvä jatkaa. Ensi lauantaina olisi luvassa takasermien rakentamista, missä odottaa se suurin työ.

Polvi on ollut viikon verran arka, niin että käveleminenkin sattuu. En tiedä mikä siinä on, eikä se riemastunut viime perjantain teatteri 1 vs Teatteri 2 futismatsista, jonka muuten voitimme btw ;)

Nyt se kuitenkin alkaa jo tuntua paremmalta, jos sitä vielä vähän parantelisi ja katsoisi jos viikonloppuna uskaltautuisi juoksemaan sillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti