maanantai 12. marraskuuta 2012

Lenssua

Kulunut viikonloppu meni todella nopiaan jälleen. Perjantaina kävimme Emmin kanssa katsomassa Kanavateatterin Remonttijeng-farssin ensi-iltaa. Oli jälleen hyvä esitys, mutta mitäpä muutakaan Kanavateatterilta voisi odottaa. Uuden ohjaajan kädenjälki oli minusta huomattava joka myöskin uuden tyylinsä myötä (komediallinen kauhu) erotti näytelmän aikaisemmista farsseista kyseisessä teatterissa.

Lauantaina koimme pienoisen takaiskun Verivelan harjoituksissa, kun nuorisotalo olikin varattu muuhun ohjelmaan, tästä oltiin toki meitä inffottu, mutten muistanut, noh, illalla päsimme sinne kuitenkin lavastuksen rakenteluun ja sunnuntaina saimme yhden läpimenonkin purkkiin. Ensi vkl on sitten työntäyteisin, niin valojen, äänten, lavastusten kuin itse näytelmänkin kanssa. Kova urakka siis edessä. Mutta mehän nyt tietysti selviydymme siitä!

Luulin jo ettei flunssa-aalto, joka on koetellut koko luokkaani, ei iskisi minuun ollenkaan, no, nyt se sitten iski. Ei tosin kovimmalla mahdollisella tavalla, mutta olo on sen verta tukkoinen ja kurkku kipeä, että otin tämän päivän rennosti ja skippasin kehotunnit. Toivotaan nyt ettei se kuumetta ala pukata, koska tässä nyt ei ole aikaa sairastella.

Varattiin viime viikolla Emmin kanssa matka Berliiniin helmikuussa kun alkaa syysloma :) 3 yötä hotellissa. Lennot ja hotelli molemmilta yhteensä 400€ (Ebookers on ystävä) Ei siis paha ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti