tiistai 25. kesäkuuta 2013

Haaste

Okei, nyt aion vastata Monnin (Monican) haasteeseen. Täytyy sanoa että on ihan mukava vastailla kysymyksiin itsestään. Kai tässä sen verran on narsistin vikaa mene ja tiedä...no mutta, asiaan!

Btw, kopion pohjan sinulta Monica :)




Haasteen tarkoitus on auttaa löytämään uusia blogeja ja auttaa huomaamaan niiden blogeja, joilla on alle 200 lukijaa.

1. Jokaisen haastetun tulee kertoa 11 asiaa itsestään
2. Pitää vastata myös haastetun 11 kysymykseen
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille
4. Heidän pitää valita bloggaajat joilla on alle 200 lukijaa
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut
6. Ei saa haastaa takaisin

 
Okei, eli:


11 asiaa minusta:


1. Rakastan Angry Bird- brändiä. Pelailen Rovion pelejä ja kerään kaikkee mahdollista AB-kamaa aina kun mahdollista. Tällä hetkellä minulla on tosin vain muutamia, mutta seuraava hanke tulee olemaan Arabian valmistama Angry Bird - muki :) niin ja viikon päästä Arieksen pankkikortti tulee olemaan mallia Angry Birds :P


2. Rakastan treenata salilla. Se on kuin pakkomielle minulle.  Salilla olen käynyt nyt aktiivisesti 4 vuotta ja aina about 4-5 kertaa viikossa. Haluan pysyä hyvässä kunnossa myös lihaksellisesti. Tietysti suuri lihasmassa on haitaksi näyttelijän liikkuvuudelle, mutta onneksi on venyttelyt ja jogat olemassa ja jos ongelmia ilmenee, niin ainahan voi vähentää treenaamista :)


3. Suurimpia paheitani on roskaruoka. Pizza ja hampurilainen maistuu liiankin usein (etenkin euron juusto ;P) Coca colaa join 20 vuotta, kunnes nyt vaihdoin Pepsi Maxiin. Olen siis suuri virvoitusjuomien ystävä myös!


4. Haluaisin ohjata jonkun tunnetun klassikkonäytelmän Arieksessa ja oikeastaan uhkarohkeissa suunnitelmissa sellainen olisin ensi vuonna edessä: Nikolai Gogolin Reviisori. Mainio näytelmä, hauska ja hyvin ajankohtainen myös tänä päivänä. Suosittelen lämpimästi lukaisemaan, jos joku ei ole vielä lukenut !


5. Tykkään kulkea paikoissa, missä on paljon ihmisiä. Pidän siitä kun on paljon ihmisiä lähellä ja voi bongailla tuttuja. Siksi Jyväskylän kauppakatu onkin yksi suosikkipaikkani.


6. Suosikkinäyttelijäni on Kiefer Sutherland. 24 -sarja vaan on maailman paras ja varsinkin Sutherlandin Jack Bauer hahmo.


7. Suosikkiaineeni luokiossa oli englanti ja olin hyvä siinä. Katsonkin nykyään aina kaikki leffat ilman tekstejä, koska ne tuntuvat turhilta.


8. Olen tosi huono lukemaan kirjoja, siis tarkoitan romaaneja ja sellaisia. Näytelmiä tykkään lukea, mutta kaikkein paras lukemani kirja on Agatha Christien "Yksikään ei selvinnyt". Oikeasti, lue se!


9. Olen suuri rikosetsiväfani ja rakstan mm. Komisario Palmuja, Hercule Poiroteja ja etenkin olen suuri Sherlock Holmes fani. Uusin leffa tulee näillä näkymin v. 2014 ja toivon että Downey jr. suostuu esittämään vielä kerran Holmesia.


10. Haluaisin itselleni joskus tulevaisuudessa koiran. Pidän kovasti koirista. Etenkin labradorinnoutaja olisi mieleeni. Rottweilerit ja Dobermannit ovat pelottavia :/


11. Unelmani ja tähtäimeni on tulla yhdeksi suomen suosituimmaksi ja taitavammaksi näyttelijäksi. Moinen unelma vaatii monen vuoden työn, sitoutumisen, halun ja onneakin, mutta tätä lähdetään hakemaan :P



Haastajan kysymykset:

1. Mainitse kolme asiaa, jotka ovat sinulle tällä hetkellä tärkeintä maailmassa.

Ystävät, teatteri ja perhe.

2. Mikä on sinuun eniten vaikuttanut näytelmä ja miksi?

Tää on paha. Oon ollu nii monessä hyvässä mukana ja myös nähnyt monta hyvää, mutta ehkä sanon että esikoisnäytelmäni Laukaan teatterissa v. 2007 Apelin Koko kaupungin Vinski. Siitä syystä, että sen jälkeen paluuta ei ollut takasin, tarkoitan että sen produktion jälkeen halusin koko ajan vaan lisää ja lisää lavalle ja se innoitti minua teatteriurani alkuun.

3. Mikä on suosikkiblogisi ja miksi?

Nyt täytyy paljastaa, että olen itse tosi huono lukemaan blogeja. Seuraankin vaan hyvin harvoja blogeja, mutta ehkä yksi blogi mitä ihan mielenkiinnosta seurasin oli 100naistako.blogspot.com. Blogissa mies yrittää kaataa 100 naista vuoden aikana ja päivittää aina tilannetta :)


4. Kerro kolme kivaa asiaa kaupungista, jossa asut.

Laukaan kunnan auttavainen asenne Arieksen toimintaan, hyvät urheilumahdollisuudet sekä keskustan laajat palvelut.


5.  Mikä on suosikkitekemisesi kesällä?

Uiminen on ehdottomasti yksi niistä, mutta ehkä silti sanon että bilettäminen :P Kesällä siinä on vaan eri fiiliksesä ku talvella.


6. Mille nauroit viimeksi?

Eilen tuli naurettua kunnolla kun kuvasimme traileria Aten, Kayan ja Emmin kanssa.


 
7. Minkä kirjan luit viimeksi?
 
Kuten sanoin aikaisemmin, olen tosi huono lukemaan nimenomaan kirjoja. Viimeisin näytelmä, minkä luin on ollut Kayan "Kumpa minä olisin sinä" mutta viimeisin kirja on varmaan Yoshi Oidan Näkymätön näyttelijä.
 
 
8. Kerro tilanteesta, jolloin todella häpesit.
 
Teakin pääsykokeiden 3. vaiheessa. Laulu meni vaan niin vituilleen ku olla voi.
 
 
9. Kerro kolme asiaa, joissa olet hyvä.
 
Kehtaakohan tässä nyt ihan kaikkea sitä kertoa ;) no joo, lupausten pitämisessä, sulkapallossa ja ehkä viimeisenä uskaltaa kainosti sanoa että näyttelemisessä...edes vähän :P
 
 
 
10. Millaista elämäsi oli viisi vuotta sitten?
 
 
Oli vuosi 2008. Mulla oli olkapäille ulottuva takkutukka ja näytin muutenkin rotalta. Olin lukion kakkosella ja aloitin käymään salilla. Pahimmat kännit tuli ehkä vedettyä about noihin aikoihin.
 
11. Mitä kesäsuunnitelmia sinulla on?
 
Aion kiertää mahd. monessa Keski-Suomen kesäteatterissa ja ensi lauantaina on luvassa ensimmäinen. Myös Rovaniemelle olisi tarkoitus lähteä Arieksen kanssa tsekkaamaan Korpelaisen Eskon taidetta. Myös laivalle on suunnitelmissa lähteä Martin kanssa ja perheen kanssa elokuussa ehkä Ahvenanmaalle.
 
 
 
Kysymykset haastetuille:
 
1. Mikä on suosikki kesäjuomasi?
 
2. Ketä henkilöä sinä ihailet?
 
3. Mitä muuttaisit elämässäsi jos voisit?
 
4. Mikä on suosikkibändisi tai minkä haluaisit nähdä livenä?
 
5. Suosikkinäytelmäsi?
 
6. Urheiletko usein?
 
7. Mikä on sinun paheesi?
 
8. Suosikki lastensarjasi kun olit pieni?
 
9. Mihin sinä uskot elämässäsi?
 
10. Kumpi oli ensin: muna vai kana? Perustele
 
 
 
HAASTAN:
 
 
 
 
Ja nyt sanon hyvää yötä ja painun pehkuihin :)





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti