perjantai 7. kesäkuuta 2013

Otsikkoa en nyt tähän hätään keksinyt, enkä kyllä kokenutkaan sitä tarpeelliseksi. Tässä perjantai-iltaa viettelen kotosalla (tai oikeastaan yötä) ja selailen 'tubesta erilaisia videoita. Harrastus sekin!

Mietiskelin tänään että ketkähän kaikki tätä oikeen lukee. Siis tätä blogia. Ollessani Teakin pääsykokeissa ekassa ja kolmannessa vaiheessa joku kysyi aina että "Ootko Joni Hyvönen? Luen sun blogias". Pelottavaa. Tai siis aivan mahtavaa että tätä todella jaksaa joku muukin lukea kun mitä minä joskus selailen aikaisempia ajatuksiani, mutta sitä alkaa miettimään että niin, tämähän tosiaan on julkinen sivu ja että kuka tahansa tämän näkee. Täytyy alkaa varomaan mitä kirjottelee ;P nojoo, eihän siinä. Mukavaa että lukijoita on ja jokainen lukija varmasti automaattisesti tekee omat johtopäätöksensä millainen henkilö olen ja luokittele mut johonkin kategoriaan. Niinhän me kaikki teemme. Toivottavasti moni kuitenkin ajattelee mahd. positiivisesti :)

 Olen siis ikään kuin asettanut itseni paljaana alttarille muiden eteen, kun jaan omia kokemuksia ja ajatuksia. Miksi sitten teen niin? Minusta on mukavaa ja helpottavaa purkaa tänne ajatuksia ja mietteitä sekä pitää tätä ikään kuin jonkinlaisena päiväkirjana. Blogin pitäminenkin on hyvä harrastus ja tykkään luke myös muiden ihmisten blogeja.

Kanavateatterin harjoituksista on nyt puolentoistaviikon paussi. Olemme mielestäni hyvällä mallilla näytelmän suhteen. Eka hidas läpimeno oli eilen ja se meni mielestäni hyvin. Kaikk osaavat ja tietävät mitä pitää tehdä ja olen helpottunut että itsekin sain niin nopeasti hommasta kiinni, vaikka olinkin absenssissa Lahden takia 3 kuukautta. Toki hiomistahan vielä on kaikessa, mutta kuukaus ensi-iltaan niin aivan mahtavalla mallilla ollaan.

Suurin homma mikä lienee vielä jäljellä, on lavasteiden rakennus. Kanavateatteri on tunnettu hienoista ja näyttävistä lavasteistaan ja niiden rakentamiseen kyllä uhrataan aikaa. Itse en vielä ole tänä vuonna ollut talkoissa ja se vähän hävettääkin, kun se ei kuitenkaan johdu laiskuudesta, vaan omista menoista ja sairastumisesta. Ensi viikolla ajattelin mennä maalaamaan sinne, niin voin edes jotenkin kantaa korteni kekoon.

Sairauksesta puheen ollen, kävin viime viikolla antamassa kurkustani bakteeriviljelyn, sinne kun oli ilmestynyt valkoisia täpliä, epäilin angiinaa, muttei se sitä ollut. Nyt sitten viikon alussa soittivat ja sanoivat, että minulla on Streptokokki betahemolyyttinen A ++. Siis herranjumala mikä pelottava nimi, mutta kyseessä siis on vaan joku ihan normi nielutulehdus, joka meni viikonlopun aikana ohi, mutta sain kuitenkin varalta 10 päivän antibiotit. Kaikenlaisia nimityksiä sitä sairauksille keksitäänkin :)

Nyt ajattelin jatkaa yötäni katsomalle pellepainia. Kyllä, showpaini on vaan niin minun käsitykseni viihteestä. Ymmärrän kyllä niitä, jotka pitävät sitä naurettavana, mutta kohta 11 vuotta seuranneena voin sanoa, että se oli myös yksi suurin vaikuttavin tekijä, miksi lähdin teatterialalle.

Hyvät yöt kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti