maanantai 24. kesäkuuta 2013

En hukkunut juhannuksena

Näin se taas uusi viikko on startannut jussin jälkeen. Oli kyllä mukava juhannus Se tuli vietettyä Vantaalla Piian ja Petrin luona ja tänä aamuna sitten saavuinkin takaisin kotiin.

Perjantaina lähdin aamusta jo Vantaata kohti ja kaupan kautta juhannusjuomien kera sitten Piian ja Petrin luokse. Sieltä suuntasimme Tiinan ja Samin luokse (Tiina on Piian työkaveri) jossa vietimme koko perjantai illan ja yön. Iltaan kuului, kuten tavalliseenkin juhannukseen, ruokaa, juomaa ja saunomista.

Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että vuodessa on kaksi aivan ehdotonta saunaa ja ne ovat joulusauna ja juhannussauna. Juhannussaunassa täytyy kuitenkin aina olla vasta (niin, se ei ole mikään vitun vihta, vaan VASTA :P) ja sen tein tänäkin vuonna seuraksemme lauteille.

Lauantai päivä menikin sitten aikalailla tissutellen. Pelasimme Piian ja Petrin kanssa koko viikonlopun Unoa. On muuten aivan uskomattoman koukuttava ja hyvä peli. Yleensä jos pelaan jotain pelejä, vaikka korttipelejä niin kyllästyn jo parin pelin jälkeen, mutta Unoa voisi pelata vaikka koko päivän. Oikeesti. Pitäisi palkita kyseisen pelin keksijä!


Sunnuntaina suuntasimme Linnanmäelle ja siitä onkin tullut meidän joka kesän perinne. Laitteet ovat kyllä jo niin nähty, mutta silti niissä aina jaksaa käydä sen kerran vuodessa. Kieputtimessa ollessani siihen asteli myös muuan Jussi Lampi. Siinä on kieltämättä iso mies. En tohtinut taiteilijaa häiritä, mutta pistin vain merkille hänen läsnäolonsa. Tosin, herra näytti siltä, että oli myös viettänyt erittäin railakkaan jussin.

Tänään sitten tulin takaisin Keski-Suomeen ja heti alkoi Aries hommilla. Saimme tänään avattua tilin Ariekselle. Mahtavaa. Nyt sitten perjantaina olisi tarkoitus lähteä ns. kerjuulle, eli sponsoreita kyselemään Laukaan yrityksiltä. Toivottavasti olisivat suotuisia taidetta kohtaan. Sain myös tilaamani Aries-Teatterin käyntikortit, joihin olen tyytyväinen :P hei, täytyyhän sitä teatterijohtajalla olla mitä jakaa muille!

Kuvasimme myös "Kunpa minä olisin sinä"-trailerin tänään, jonka pitäisi ulos tulla muutamassa päivässä. Laitan sen sitten tännekin, jos joku haluaa vilkaista mistä näytelmässämme on kysymys :)

Atte kävi tänänä vilkaisemassa minun kirjoittamaani dialogia ja oli siihen tyytyväinen ja kehotti jatkamaan. Olemme Aten kanssa suunnitelleet tekevämme syksyllä Ariekseen about 45-60 min. dialogiesityksen. Olen jo pitkään halunnut tehdä dialogin jonkun kanssa ja kun Lahden teatterifestareilla näin Peltolan ja Kihlströmin ensiluokkaisen dialogiesityksen, päätin silloin että minunkin on saatava omani ja nyt se on jo hyvässä mallissa. Mutta se on sitten syksyn asioita se.

Monica rakas haastoit minut blogissani erääseen kysymyshaasteeseen. Aion vastata haasteeseen, mutten tänään. Ajattelin mennä petiin ja nukkua hyvät unet, mutta huomenna hoidan sen! Yritän!



Kumpa minä olisin sinä : Mikael ja Herra Andersson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti