tiistai 5. maaliskuuta 2013

Lomalta palattu jälleen ja on aika keskittyä olennaiseen, eli ensi viikon perjantaina (15.3) koittavaan Kirsikkatarhan enskariin!

Hiihtoloman loppu meni myös mukavasti. Saksan Berliinissä tosiaan olimme Emmin kanssa maanantaista torstaihin. Aika meni todella nopiaan ja olisi siellä mennyt vielä toinen mokoma. Tuntuu ettei kerennyt käydä kuin muutamassa paikassa. Niin paljon nähtävää. Oikein yllätti miten hyvin osasimme kulkea Emmin kanssa Berliinin S-bahn ja U-bahn - metroilla. Emmi varsinkin oli ottanut selvää etukäteen asioista, minä en. Siksi olinkin enemmän ulaalla :P

Reissun kohokohta oli ehkä juuri se kun pääsi käymään muurilla. Täynnä graffiteja, muttei suinkaan mitään tuherruksia vaan tosi hienoja taideteoksia. Olut oli halpaa eikä tosiaankaan ollut mitään tiskivettä. Myös yökerhossa tuli vierailtua tiistai-iltana.






Berliinin muurilla



 


Olihan se nyt ihan pakko!










Nyt sitten alkaa viimeiset puristukset Kirsikkatarhassa. Tarkoituksenahan on toteuttaa elämää suurempi elämys ja oma henkilökohtainen missioni on tehdä ainutlaatuinen Gajev, jollaista ei ole vielä nähty!

 Tulkaahan toki kaikki kynnelle kykenevät tsekkaamaan!

Tsehov-Alhorinne: KIRSIKKATARHA

Liput 10/5€
KATSOMOSSA VAIN 55 PAIKKAA JOTEN VARAA LIPPUSI AJOISSA NUMEROSTA 03-87810!

ESITYKSET:

pe 15.3.
ke 20.3.
to 21.3.
pe 22.3.
la 23.3.KLO 15
ti 26.3.
ke 27.3. KLO 12.30
ke 3.4.
to 4.4.
pe 5.4.
la 6.4. KLO 15
ke 10.4.
to 11.4.
pe 12.4.
la 13.4. KLO 15

Esitykset kello 19 ellei toisin mainittu.



ESIINTYJÄT:

Anna Böhm, Eric Barco, Ida Fleming, Samppa Heikkinen, Joni Hyvönen, Joel Härkönen, Tatu Järvinen, Milla Kuikka, Petra Niskanen, Irina Nuutinen, Amanda Palo, Otto Pilli, Kaisa Rajahalme, Jaakko Repola, Niklas Söderström, Aliina Tella, Tuomas Vaahtoluoto, Jade Viljamaa, Carita von Weissenfelt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti