sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Alle viikko Kirsikkatarhaan

Otsikko kertoo kaiken oleellisen. Ensi viikon perjantaina se sitten koittaa viimein. On sitä odotettu, minä ainakin!

Viikonlopun kävin vielä  kotona vetämässä viimeisen kerran henkeä, ennen enskaria. Edessä on työntäyteinen viikko. Paljon harjoituksia ja pitkää päivää, mutta eiköhän sen kestä, kun pitää päämäärän mielessä.

Viikonloppu meni mukavasti Emmin luona ja Laukaassa. Kun tulin lauantaiaamuna Laukaaseen, kotona odotti todellakin suuri yllätys. Laukaan kunta oli nimittänyt minut vuoden 2013 aktiiviseksi nuoreksi toimijaksi ja vielä tuli kutsu Jämsään juhliin ja joitain palkintoja vastaanottamaan. Ensin ajattelin koko hommaa vitsiksi, mutta sitten kun lukasin läpi paperin niin tajusin että ei helvetti, tämä tosiaan on oikea kutsu. Kiitosta vaan Laukaan kunta tästä kunniasta! Nähtävästi Verivelka ja Vitsit Vähissä produktiot antoivat ihmisille sittenkin jotain. Sääli etten päässyt juhliin, koska perjantaina olimme Kirsikkatarhan kimpussa iltaan asti.

Lauantai-iltana kävin Laukaan teatterin improillassa. Tämä oli osa Metropolian tapahtumapassiennakkotehtävää. Oli mukavaa nähdä kasvattiteatterinsa vanhoja tuttuja ja myös uusia nuoria kasvoja lavalla. Ja näyttääpi siltä, että roolihommia pukkaisi ensi jouluun asti, mikäli vielä Laukaassa oleskelen ensi syksynä, joten mikäpä siinä. Valitettavasti en voine paljastaa produktiosta vielä enempää, koska lupailin hiljaisuutta, mutta tämä oli taas tälläinen perus "tarjous, mistä oli vaikea kieltäytyä"-keissi.

Mitä tulee Ariekseen, pienten  mutkien jälkeen Y-tunnus paperit ovat täytetty ja menevät huomenna postiin. Edistystä! Nyt sitten odottelen tunnusta ja laitamme perustamispaperit vetämään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti