sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Onnistunut Kirsikkatarha...ja bileet!

Jep jep, Kirsikkatarhan perjantainen enskari meni todella hyvin. Meininkiä ja menoa riitti ja saimme vedettyä loistavan ensimmäisen julkisen esityksen. Tästä on keskiviikkona hyvä jatkaa.

Enkarin jälkeen ilta jatkui enskaribileiden merkeissä. Viina ja kalja virtasi ja tanssimusiikki pauhasi juhlasalissa aamuun asti. Itse biletin kuuteen ja silloin oli jo mentävä petiin muutamaksi tunniksi nukkumaan, koska 12 aikaan piti lähteä bussilla Jyväskylää kohti.

Ennen enskaribileitä meillä oli vielä enskarilahjojen jako. Olimme ostaneet maisterillemme Bonsaipuun (Kirsikkapuuta ei löytynyt) lisäksi apuohjaaja Eskulle teimme taulun, jossa oli meidän kaikkien kädenjälki ja lavastaja Chanelille jokainen meistä kirjoitti oman kirjeen.

Itse sain ensi-iltalahjan Carita Von Weissenfeltilta. Tahtosinkin vielä kerran kiittää häntä loistavasta lahjasta ja kauniista sanoistaan. Hän muisti minun manifestini teatterin viihteellisyyden puolesta, ja oli hommannt minulle ns. viihdepaketin joka sisälsi karkin ja elokuvien lisäksi kahden päivän lipun FCF:n (Fight Club Finland) Domination tapahtumaan. En olekaan koskaan, vaikka suuri showpainin ystävä olenkin, ollut seuraamassa suomalaisia nimiä painimassa, joten ehkä on nyt korkea aika kokea sekin. Kiitos Carita!

Tahtoisin kiittää myös Kospalan Veeraa sekä Amanda Paloa. Kopsalaa hänen antamastaan kirjeestä ja sen sisällöstä. Paloa taas siitä, että hän ilmaisi halunsa tehdä kanssani jatkossakin yhteistyötä teattein saralla ja se tuntui oikeasti tosi hyvältä ja merkkasi minulle paljon, varsinkin kun Amandaa kohtaan minulla on suurin ihailu ja kunnioitus meidän luokaltamme, niin tuo hänen lauseensa oli minulle erittäin arvokas.

Eilen sitten saavuin Jyväskylään hyvin ansaitussa darrendaalenissa ja tulimme Emmin kanssa Laukaaseen. Huomenna olisi tarkoitus lähteä viettämään Emmin ja minun vuosipäivää :) <3 tosin se oikea päivä on vasta 20. päivä, mutta olen silloin Lahdessa. Kylläpä aika menee nopeasti!

Huomenna vierailen myös pitämässä improillan Jyväskylän ammattikorkeakoululaisten omalle improryhmälle niin sanottuna vierailevana tähtenä. Erja pitää sitä siellä yleensä, mutta huomenna on poikkeuskerta.

Mitä tulee Ariekseen, Emmi on juuri viimestelemässä logoamme ja Y-paperit laitoin viime torstaina menemään. Odottelen y-tunnusta ensi viikon alussa saapuvaksi (jos nyt ei jotain ongelmia ilmene). Hyvä fiilis kaiken kaikkiaan!

Arieksen logo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti