lauantai 7. huhtikuuta 2012

Pääsiäistä viettämässä

Pääsiäislomaa viettelen tällä hetkellä Emmin luona :) päivää ollaan vietetty iha vaan sisätiloissa tv:tä katsellen ja laiskotellen. Kebabrullatkin tilattiin kun ei ruokaa jaksettu tehä.

Huomenna sitä olisi taas vuoden vanhempi. Huhhuh, 21 vuotta ja mitä tässä elämässä on saavutettu, ei vielä mitään, tai no, Laukaan lukion kyllä kävin, se oli saavutus sinäänsä! Sain Emmiltä viikon alussa jo ennakkoon synttärilahjan. Se oli sellanen vaaripaita mitä olinkin toivonut :) nii ja mun suosikki suklaata, Kismetin! <3

Torstaina tuli kutsu Teatterikorkeen pääsykokeisiin 8.5. ja olen innoissani :) ei sitä joka päivä saa postia itse Vesa Vierikolta. Nyt sitten vaan entistä uutterammin oman tanssin ja monologin harjoittelemiseen niin ollaan toukokuussa siellä sitten kovassa iskussa Markuksen, Timon ja Remmin kanssa, jotka myös saivat kutsun :)

Täytyy vielä todeta lopuksi että blogini näyttää aika tylsältä kun en ole liiemmin ehtinyt tuunailla sitä. Täytynee tässä joku päivä ottaa ihan asiakseen ja jos vaikka jokusen kuvankin laittelisi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti