tiistai 10. huhtikuuta 2012

9 päivää ensi-iltaan

Tänään sitten palattiin lomilta todellisuuteen ja kouluun ahertamaan näytelmän parissa. Tosiaan 9 päivää jäljellä ensi-iltaan ja hommia on vielä kosolti. Itseäni harmittaa suuresti muiden näyttelijöiden poissaolot, joista ei edes ilmoiteta tai jotka johtuvat poissaolijan omasta huolimattomuudesta. Tässä vaiheessa pitäisi painaa sata lasissa. Myönnettäköön että itsekin on alettava vielä antamaan enemmän itsestään, jotta ensi-illassa saataisiin mahdollisimman salonkikelpoinen show!

Tosiaan, 21 vuotta sitä on tullut tallailtua maan päällä ja tänään sitä tuli ajatelleeksi omaa elämäänsä ihan ajan kanssa, kuinka kaikki on hyvin: on paljon ystäviä, perhe, koulu, oma tyttöystävä <3 ja tulevaisuuskin näyttää valoisalta. Koetappa sitten jokapäivä olla näistä kiitollinen, pitäisi olla!

Emmikin sai tänään kutsun Teakin pääsykokeisiin, joten se tarkoittaa että kaikki jotka meidän luokalta hakivat pääsivät yrittämään, mistä minä olen innoissani! Parhaamme tullaan tekemään ja katsotaan mihin se riittää. Nyt sitten vielä odottelen tuleeko Metropoliaan kutsua lähipäivinä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti