maanantai 23. huhtikuuta 2012

Sapattivapaata ja akkujen latailua

Seikkailut Hämärän maahan on nyt seikkailtu puolentoistaviikon ajan. Seuraava seikkailu alkaa vasta Keskiviikkona 2.5. eli tässä on pienimuotoinen lomanpoikanen, eipä sillä, tuli kyllä ihan hyvään saumaan. Täytyy myöntää että nyt kun on 3 produktiota työstettävänä niin kyllä tässä lepokin välillä maittaa, vaikka mukavaa hommaa tuo teatteri onkin :)

Kuusaan kanavateatterin läpimeno olisi torstaina ja oman prokkiksen harkat perjantaina, joten kyllä tässä nyt saa ainakin pari päivää olla tekemättä mitään. Teakin monologigin on hanskassa, vielä täytyy omaan biisiin rakentaa koreografia niin sitten alkaisi näyttää hyvältä :) Sääli vaan etten ole mikään laulaja enkä tanssija, mutta katsotaan jos jotain saan aikaiseksi! Olen edelleen sitä mieltä että Teakkiin mennään näyttelemään, ei laulamaan :D

Oman produktion esityspäivä saatiin vihdoin lyötyä lukkoon, kuten myös nimikin (johan oli aikakin). 16.5 Keskiviikkona olisi esitys Laukaan lukiolaisille. Näytelmän nimi on Vitsit Vähissä. Ja se on toteutettu omalla kaveriporukalla 3 kk:n ajalla. Toivottavasti tulee ajamaan asiansa!

Huomenna Emmi tulee tänne Laukaaseen pariksi päiväksi, joten luvassa on varmasti mukavia päiviä :) <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti