sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Synttärit

Eilen vietin sitten viikon  myöhässä omia sekä luokkalaiseni Kayan synttäreitä. Pidimme yhteiset juhlat Emmin luona, koska Kaya on Emmin kämppis. Ilta oli erittäin loistava. Talo täynnä hyvää porukkaa ja viinaa. Ei sitä muuta tarvitakaan. Taiteilijan elämää! :D

Lahjaksi tuli karkkia ja Erjalta viinaa ja hienot shottilasit :) Ateltakin sain hmmm, no, kekseliään lahjan, mutta jääköön siveyssyistä nyt mainitsematta mikä :)

Iltaa vietettiin paskaa jauhaen, musiikkia kuunnellen ja juomapeliä pelaillen. Baariin lähdön aikana Emmi hukkasi avaimensa eikä sitten lähdetty enää yöelämään. Avaimet kuitenkin lopulta löytyivät ja hyvä niin :) Hesessä kävimme sitten syömässä Emmin ja Markuksen kanssa.

Tänään sitten "virkeänä" seisoskelemaan koululle, jossa tekemistä ei ollut, mutta siellä sitli piti olla. Turhauttavaa, etten sanoisi. Noh, sieltä sitten pizzan voimalla Kuusaan Kanavateatterin pukupalaveriin jossa sitten vierähtikin kokonaiset 4 tuntia. Enkä kerennyt Emmin luokse tänään :/

Väsymys on melkoinen mutta niin on kiire ja työmääräkin. Huomisesta lähtien painetaan pitkää päivää koulussa, että oltaisiin sitten torstain ensi-illassa mahdollisimman hyviä :) Täytyy tässä vielä yrittää tanssikoreografiakin keksiä kuukauden päästä olevaan Teakin pääsykokeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti