lauantai 31. maaliskuuta 2012

Rocky road to Helsinki

Huhhuh, nyt täytyy sanoa että on helpottunut fiilis. Sain eile vihdoin postitettua Metropolian ennakkotehtävät :) Nyt sitten vaan pidellään peukkuja ja odotellaan tuleeko kutsua pääsykokeisiin. Ei ainakaan voi sanoa ettei ole yrittänyt nyt kun Teakkiin on hakenut näyttelijäksi ja Metropoliaan ohjaajaksi! Kyllähän niihin molempiin on uskomattoman vaikea päästä, mutta minun mielestä aina saa olla ihmisillä unelmia ja aina kannattaa yrittää :)

Lahteen laitan myös papereita menemään joskus toukokuun aikana kun Lahden kansanopiston näyttelijälinja haluaa ne viimeistään kesäkuussa.

Täytyy kyllä sanoa että olin uskomattomon typerä viime torstaiyönä kun ajattelin hakea netissä Jyväskylän ammattikouluun media-assistentiksi. Jotenkin oli päässä sellanen kuva että ammattikouluihin on sama hakuaika kuin ammattikorkeissa, no, eipä ollut. Ammattikoulujen hakuaika umpeutui 16.3 nooh, tyhmästä päästä kärsii koko kroppa. Täytyy sitten hakea täydennyshaussa heinäkuussa sinne, jos vielä paikkoja olisi jäljellä.

Toivottavasti sitä edes johonkin pääsisi! Eihän sitä tiedä missä sitä ollaan vuoden päästä. Ollaanko sitä Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä, töissä tai sitten ihan vaan kotona saamattomana nahjuksena, noh, toivottavasti ei tuo viimeinen :D

Eilen pidettiin luokkalaisen norjalaiselle poikakaverille yllärisynttärit ja biletimme Sutun luona sekä yökerho GM:ssä (Gigglin Marlin) Hauskaa oli! Yöllä sitten maistui vielä Pizzakin Markuksen ja Emmin kanssa.

Tänään sitten toisissa yllärisynttäreissä yllätimme muiden kavereiden kanssa Erjan. Viikonloppu on mennyt siis juhlien merkeissä, mikä koskaan ei ole paha juttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti