tiistai 20. maaliskuuta 2012

Sinkusta ukkomieheksi

Viime päivinä tuntunut jotenkin että veto on ollut pois.  Niin myös tänään. Aamupäivällä koulussa tongittiin koulun tilat läpi, että löydettäs Hämärän maan seikkailu- näytelmään rekvisiittaa. Kyllähän tuota jotakin löyty (tennarit, astioita ja pari paitaa) mutta kuitenkin sen verran vähän että tais mennä kirpparireissuks! Iltapäivästä sitten allekirjoittaneen huomio oli jossain ihan muualla kuin itse näytelmässä. Mainittakoon vielä ettei minkäänlaisissa irstailuissa vaan ihan puhdas väsymys oli syynä :)

Mitä sitten tulee oman elämäni läpimenoon( olipa hienosti sanottu!)  koki se tänään taas uuden käännekohdan naisen muodossa :) Päätimme vihdoin Emmin kanssa alkaa seurustelemaan ihan vakavasti. Juu, ohan tässä soudettu ja huovattu jo jokunen aika, mutta ehkä se on Hyvösen pojanki kerran elämässään antauduttava parisuhteeseen. :) Vaikka iha mielellään siihen suostunkin.

Huomenna sitten lavastus ja puvustushommia ja iltapäivästä sitten Kuusaan Kanavateatterin läpimenoon. Riittäähän tässä tätä hommaa, vielä kun viimeisen ennakkotehtävän sais viikon loppuun mennessä aikaiseksi, niin vois laittaa paperit menemään.

Ja ai niin, olin väärässä kanasalaatin suhteen! Se on tosi hyvää ja siitä tosiaankin voi isokin mies saada mahansa kylläiseksi. Kiitos Emmille siitäkin :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti