lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kotiviikonloppu

Kerrankin päätin viettää viikonlopun kotona enkä Jyväskylän yössä heilumassa hulluna humalassa. Ihan hyväkin vaihtoehto välillä, kun seuraavina viikonloppuina on tullut lupailtua jo kaikenlaista!

Eilinen perjantai sujui iha koti-iltana. Koulun jälkeen tulimme Emmin kanssa meille ja vietimme mukavan illan saunoen, ruokaa tehden, televisiota katsellen jne. Huomenna olisi meno Emmin vanhempien luokse päivälliselle. Hirvipaistia lupailtiin, tulee ihan Lasse Sievinen mieleen. Onneksi Emmin isäukko ei kuitenkaan rauhanturvaaja sentään ole.

Tänään olin jo aloittamassa kirjoittaa viimeistä ennakkotehtävädialogia, kunnes minusta muuttui vätys ja ajattelin siirtää homman ensi viikkoon kuuluisalla "kyllä sitä silloinkin vielä kerkeää"-asenteella.

Salitreenien jälkeen katselin leffan nimeltä Inside Out, pääösissa suuresti fanittamastani showpainimaailmasta tuttu Paul "Triple H" Levesque. Täytyy kyllä sanoa että leffa oli pettymys. Hyvät näyttelijät eivät riitä jos tarina on paskaa ja sitä se kyllä hieman oli. Enemmän toimintaa jos olisi ollut ja mielenkiintoisempi juoni, niin olisin voinut rankata leffan jo ihan kolmen tähden suoritukseksi. Nyt se jäi lillumaan sinne puolentoista tai kahden tähden hujakoille.
Tosin WWE studiosin leffat eivät nyt koskaan ole mitään huippuja olleet, jos jotkut ovat nähneet The Marinet, The Chaperonen, See No Evilin tai Knuckleheadin, niin tietävät mistä puhun. Inside Out sijoittuu sinne alimpaan kastiin. Sääli.

Noo, en ole mikään leffakriitikko. Annoin vaan oman näkemykseni kyseisestä pätkästä. Ei sitä tiedä, jos joku tykkäsi enemmänkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti