sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Startti

Wau, ihka ensimmäinen blogimerkintäni! Tiedän että sen kunniaksi pitäisi nyt keksiä jotain hienoa ja kuolematonta sanottavaa, mutten tähän hätään valitettavasti keksi mitään muistettavaa lausahdusta.

Sunnuntaiaamu ei suinkaan alkanut kirkkoon menolla (tiedän, syntinen minä) vaan näytelmäharkkoihin menemisellä. Teemme oman porukan kanssa omaa projektia Laukaan lukion auditorion tiloissa. Kyseessä on jo neljäs oma tuotos vaikka viimeisen piti olla jo kaksi näytelmää sitten, mutta minkäs teet kun aina vaan mieli tekee tehdä uutta :)

Itse harjoitukset menivät päällisin puolin ihan hyvin. Perus läpimeno, jossa kaiki kohtaukset käytiin kronologisessa järjestyksessä. Kohtaukset ovat pääpiirteittäin hallussa, mutta jotenkin meno vaikutti tänään laiskanpuoleiselta myös itselläni, ja se jäi hieman harmittamaan. Nooh, ensi viikolla sitten lupaan petrata, niin eiköhän se ala siitä luistamaan.

Muuten viikonloppukin meni mukavasti. Sukulaisista tätini Piia ja hänen miehensä Petri olivat käymässä ja oli aikaa myös rentoutua. Ensi viikolla sitten luvassa onkin kolmen eri näytelmän harjoittelua ja ennakkotehtävien tekoa. Työtä siis riittää vaikka muille jakaa, mutta mikäpä siinä kun, kerta työ on mielekästä :)

Eipä tässä nyt muuta ihmeellistä tule tähän hätään mieleen. En ole mikään huippukirjoittaja tai sanaseppä, siksi en ala taiteilemaan mitään hienoa tähän loppuun :)

Eläkäähän ihmisiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti