tiistai 10. kesäkuuta 2014

Plöplöplöp

Huhhuh!

Jahas, hetkeen ei ole tännekään tullut raapusteltua. Mainittakoon kuitenkin että olen ollut viime aikoina mm. Kirkkonummella, Tallinnassa sekä ollut niin Arieksen että Kanavan harjoituksissa. Tekemistä on siis riittänyt :)

Viime keskiviikkona lähdimme Emmin kanssa käymään Tallinnassa. Oli mukavaa käydä hieman tuulettumassa sielläkin suunnalla. Kävimme maissa ja söimme aamiaisen Vanhassa kaupungissa. Jumalauta 4,95 maksoi aamiainen joka oli vielä sangen kattava ja maukas ja joku suomalainen ei viitsinyt mennä syömään koska oli kuulemma liian kallista. Oh bitch please...

Reissulta mukaan tarttui tietysti hieman juomista, etenkin Arieksen syntymäpäiväjuhlille jotka näillä näkyvin pidetään heinäkuussa :)

Olimme Emmin kanssa myös vierailulla Kirkkonummella viime viikonlopun. Emmin mummo asuu Kirkkonummella joten olimme siellä pari yötä. Autoimme myös parvekkeen tyhjentämisessä tulevan remontin takia. Kyllikki on kyllä muori paikallaan! <3

Tämä viikko on ollut ns. paluu arkeen. Kanavateatterin Kivenpyörittäjäharkat ovat jälleen täydellä teholla menossa ja nyt olen alkanut saamaan omasta hahmostani enempi kiinni. Oikeastaan olen nyt alkanut enemmän pitää siitä. Artusta nimittäin. Ensi-ilta on vasta 4.7. mutta työtä on vielä paljon :)

Kanavateatteri täyttää tänä vuonna 20 vuotta joten se tekee tästä vuodesta muutenkin erityisen. Itse olen nyt ollut Kanavassa kiinni kolme vuotta tai siis tämä on kolmas vuosi. Aivan mahtava teatteriyhteisö. Kunpa kaikissa teattereissa olisi yhtä hyvä ilmapiiri.

Arieksessa  oli tänään Teatterin Vihaajan ensimmäisen puoliskon läpikahluu. Meni paremmin kuin odotin. Kirjoittaessani tekstiä ajattelin että tässä vaiheessa oltaisiin vasta korkeintaan kesäkuun lopulla mutta niinpä vaan olemme erittäin hyvällä mallilla. Suurin osa tekstistä meni jo ilman plaria joka oli helpotus itselleni. Todella vahvaa esiintymistä tarjoiltiin tänään minulle. Kaya on ollut tasaisen hyvä alusta lähtien. Martti väläyttelee välillä jopa täydellistä näyttelemistä ja Markus petrasi viime kerrasta niin että koko rooli oli aivan uusi, sellainen kuin halusinkin. Hyvä hyvä! Ensi viikolla jatkamme toiseen puoliskoon ja sen kahlaamiseen.

Ei nyt oikein irtoa mitään hohdokasta. Ehkä ensi kerralla sitten!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti