sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannuslepoa

Hohoi!

Taas kulunut kotvanen edelliskerrasta. Juhannus oli ja meni niin sanotusti ja jumalattoman kylmä jussi olikin. Rakeita, vettä ja lunta. Noh, lunta sentää ei onneksi Laukaassa satanut mutta kuitenkin. Huonoin jussisää miesmuistiin!

Juhannus meni oikein mukavasti! Perjantaina olin ihan iisisti kotona ja saunottiin ja grillattiin Emmin ja mutsin kanssa :)  Broileria ja Nautaa sekä Emmin tekemää kasvishässäkkää niin aijai! Tajusin vasta nyt että naudan tai härän pihvit kannattaa ehdottomasti paistaa grillissä eikä pannulla. Paljon maukkaanpaa :)

Ehdottomasti tärkein mikä pitää juhannussaunassa aina olla on vasta (ja se on VASTA ei vihta!) Löytyi kätevästi takapihan koivistosta :) Uimaan ei tänä jussina kyllä ollut mitään asiaa. Saapi nähdä milloin alkaa hellekausi. Kenties joskus heinäkuussa?

Kanavasta alkoi juhannusloma viime keskiviikkona ja ensi tiistaina on seuraavat harkat. Enskari lähestyy kovaa vauhtia mutta ollaan kyllä hyvällä mallillakin mielestäni. Nyt viimeistään täytyy allekirjoittaneen alkaa hoitamaan rekvisiittaansa kuntoon!

Arieksen Teatterin Vihaajan juliste saatiin vihdoin valmiiksi ja se näyttää tältä :





Minä suunnittelin ja ideoin ja Emmi toteutti ideani ja Kaya hoiti viimeistelyn. Hienoa jälkeä todellakin! Myös Vihaajan traileri saatiin valmiiksi ja se taas näyttää tältä: https://www.facebook.com/photo.php?v=10203304119059401&set=o.305807596250373&type=2&theater


Linkki vie siis Teatterin Vihaajan facebook tapahtumasivulle. Käykää ihmeessa tsekkaamassa ja lukemassa teoksesta tarkemmin :)


Ainoa missä on tapahtunut pieni notkahdus on sitten Vihaajan treenit. Martti oli viimeiset pari kertaa kovassa kuumeessa joten treenit jouduttiin perumaan. Nyt sitten juhannuksena Kaya oli satuttanut jalkansa. Eivät käsittääkseni ole murtuneet mutta kuitenkin, ei ole senkään takia päästy treenaamaaan.

Nyt siis olen ohjaajana joutunut testiin. Miten toimia? Huomenna harjoitukset saavat luvan jatkua. Tässä nyt on ihan tarpeeksi himmailtu. Aikataulu on kirittävä kiinni ja se tehdään tällä viikolla. Iski pieni omantunnontuska kun niin pontevasti vaadin Kayaa tulemaan jo huomenna treeneihin, mutta toisaalta ohjaajana minun on vaadittava että jos vain on pienikin mahdollisuus että kykenee osallistumaan, vaikka sitten vaan istumaan tuolilla ja lausumaan repliikit, on sekin jo jotakin. Ei auta tuleen jäädä makaamaan. Eteenpäin on mentävä.

Totta kai on muistettava että vaikka henkilökohtaisesti ajattelen että harjoituksiin on tultava vaikka pyörätuolissa tai itse pyrkisin tulemaan, eivät kaikki koe ja ajattele samoin. Ohjaajana olen kuitenkin näyttelijöideni puolella ja toivon että he antavat kaiken teokselle, koska niin annan minäkin. Niin se vaan toimii. Kayalla toivon pikaista paranemista! Tiedän että hän selviytyy tästä mutta nyt kysytään tahtoa.


Olen myös yrittänyt pitää itseäni aktiivisena kirjojenkin osalta. Tällä hetkellä luen Canthin Papin perhettä ja olen tykästynyt teokseen. Työmehen vaimo oli myös mieleeni aikoinaan kun sen tsekkasin. Canth vaan osasi tuon kiinnostavan tekstin tuottamisen ja repii kyllä hyvin tuosta miesten "ylivallasta" kaiken irti. Ihmekös tuo. Sitähän se  toki oli siihen aikaan.

Toinen mieluinen teos oli Fundamentalisti. Ajattelin että pitäisin sitä yksitoikkoisena ja ehkä tylsänäkin, mutta yllätyin positiiviesti ja nyt harmittaa etten nähnyt kun teos Kanavassa pari vuotta sitten esitettiin.  Ehkä joskus vielä Arieksessa?



Tänään kävimme Martin kanssa sitten treenaamssa hiukan salilla ja kyllähän se vaan tekee hyvää sielulle ja ruumiille. Martti hiukan päässyt kutistumaan vuoden takaisesta mutta hyvää vauhtia takaisin ottamassa.

Neekerisaari odottaa ensi marraskuussa ja haluamme Maran kanssa olla enemmän kuin hyvässä kuosissa siihen mennessä. Onhan tässä vielä aikaa! :P









Kaarina! Olet valinnut juuri oikeat herrat projektiisi!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti