sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Venäjä saattoi voittaa MUTTA...

Hei!

Pitkästä aikaa jälleen sorvin äärellä. Voisin kirjoitella kuulumisiani tänne pitkästä aikaa kun se viimekertainen päivtyskin oli vain jonnenjoutavaa Euroviisilätinää, noh, ne on olleet ja menneet. Hellettä on riittänyt nyt jo viikon, mutten valita! Tätähän onkin odotettu!

Suurin yllätys pitkään aikaan oli tuon Suomen maajoukkueen selviytyminen MM-finaaliin asti farssimaisesta alusta huolimatta. Niinpä vaan kaatui Kanada kuin Tsekin tasavaltakin mutta Venäjä oli finaalissa liian kova pala. Noh, mitäs ottivat jäähyjä vaikka annettiin niitä myös aika lepsusti, noh, sekin on ollutta ja mennyttä jo!

Yksi mikä ei ole ollutta ja mennyttä ainakaan vielä, on Arieksen Yksinäistä prokkis, joka siis starttasi oikein mukavasti viime sunnuntaina. Kävin katsastamassa sen silloin uudelleen ja ero oli kuin yöllä ja päivällä kun vertasi sitä Ariesken ennakkoon. En tiedä mitä viikossa oli tapahtunut, mutta se vihreys ja epävarmuuskin mikä oli silloin vielä ilmassa oli haihtunut. Mainiota! Ensi-ilta onnistui vallan mainiosti ja kuulemma tänään oli toinenkin esitys mennyt nappiin. Huomenna jälleen kyseistä herkkua luvassa klo 20.00 laukaan Nuorisotalolla. Tervetuloa vain :)

Helle on todellakin tehnyt hyvää ja minä jo jopa uskaltauduin Lutakon järveen uimaan :) Ensin tuntui aikas kylmältä mutta pian siihen tottui. Nyt on talviturkki heitetty! :)



Ilmeestä päätellen ei vielä ihan niin lämpöistä :)



Eilen katsoimme Emmin luona Suomi - Tsekin ja lähdin sitten hiukan viettämään aikaa Martin kanssa Jyväskylän yöhön. Aika lailla porukkaa nyt liikkeellä kun on hyvät terassikelitkin. Aika normi-ilta, ei mitään erikoisempaa happeninkiä.

Huomenna alkaa viimeinen kouluviikko. Yksi rästitehtävä olisi vielä tekemättä sopimusoikeuksista ja kamppailen itseni kanssa jaksanko alkaa sitä vielä vääntämään vai annanko vaan olla. Tuskinpa siitä luokalleni jään :D. Tein myös viime viikon aikana työnhakuvideon joka oli kurssimme lopputyö ja jossa sai käyttää kekseliäisyyttä sekä huumoria. Tein siitä...noh, Jonimaisen. Siitä tykättiin. Kiva :)

Poissaoloja on kertynyt minulle tällä viimeisellä jaksolla melkoisesti kun on ollut kaikenlaista tärkeämpää mm. pääsykokeet. Ensi keskiviikkonakin lähden jo heti iltapäivästä kohti Helsinkiä, sillä menemmä Piian ja Petrin kanssa Näkövammaisten Teatteriin katsastamaan Bulgakovin Saatana saapuu Moskovaan. Odotan esitystä innolla, sillä mielenkiintoista nähdä kuinka näkövammaiset tekevät lavataidetta kun tärkein aisti puuttuu lähes kokonaan.

Huomenna aloitamme Jyväskylässä Teatterin Vihaajan harjoitukset. Jänskättää :) Kayaa ja Marttia pääsen huomenna ohjaamaan  parin tunnin ajan ja samoin ensi perjantaina. Saamme hyvän startin ennen kuin varsinainen virallinen harjoitusaika on merkitty alkavaksi kesäkuun 1. päivästä lähtien!


MUTTA! Nyt siihen seikkaan josta olen tänään ollut enemmän kuin hyvin mielissäni. Ei, Steve Austin ei ole tehnyt comebackia ja voittanut mestaruutta eikä Lesnar ole murjonut Cenaa alimpaan helvettiin vaan tällä hetkellä MINULLE jotain paljon paremaa!


Sain tänään aamulla Kaarina Leinoselta viestin jossa kysyttiin että "Haluaako Kapteeni Lombard lähteä syksyllä neekerisaarelle?"

Ei jumalauta! JES!! Tätä minä juuri halusin. Tätä minä juuri tällä hetkellä tarvitsin!  :))))


Huhhuh, laitoin 2 kk takaperin viestiä Leinoselle että jos haluat parhaan mahdollisen Lombardin niin pick me! Pitkään ei kuulunut mitään ja tänään sitten tuli viesti. Aivan mahtavaa! Mahtava tapa päättää duuni Kanavassa joulukuussa 2014 :)

On 3 prokkista jotka haluan toteuttaa teatterin lavalla ennen kuin delaan ja tämä on yksi niistä! Tunnen itseni etuoikeutetuksi kun saan ensimmäisen niistä kolmesta tehdä jo 23 vuotiaana. Lombard! Jes!

Tämän vuoksi siis tipahdin heti pääsykokeista? Tätä minulle oli siis luvassa hyvityksenä. Noh, kelpaa kyllä todellakin! Tuskinpa tätä mahdollisuutta olisi tullut ellen olisi itse ottanut yhteyttä ja tarjonnut itseäni. Ask and you shall receive! Tulossa on ehkä parhain rooli tähän asti harrastajaurallani enkä todellakaan aio tuottaa pettymystä. Kiitos tästä tilaisuudesta! :)


Hyvillä fiiliksillä tästä eteenpäin. Kysykää ja tarjotkaa niin teidät palkitaan! Tänä aamuna uskoin tuohon viimein :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti