tiistai 6. toukokuuta 2014

Turpaan tuli että humahti!

 "En aio keksiä mitään tekosyitä tai uskotella ettei minua haittaisi, tietenkin asia harmittaa, mutta eihän sille mitään voi. Ensi vuonna sitten uudestaan ja silloin sinne 4. vaiheeseen ainakin, mieluiten tietysti sisään asti!"

Joni Hyvönen, toukokuu 2013


Jep jep! Noin kirjoitin vuosi sitten blogiini kun tieto 4. vaiheeseen päässeistä oli selvillä. Täytyy sanoa ettei ihan niin hyvin mennyt tänä vuonna. Paljon oli puhetta, paljon hypeä, paljon odotusta, mutta se kaikki oli turhaan.

Sunnuntaina lähdin kohti Helsinkiä  jälleen kimppakyydillä (edelleenkin suosittelen kaikille kyseistä systeemiä !) ja menin sieltä Espooseen äitini tykö. Jalkapalloa käytiin veljieni kanssa potkimassa niin että vieläkin on reidet jumissa. Hmh, kyseinen urheilu eroaa selvästi perus jalkapäivästäni. :P

Maanantaina olikin sitten Teakin kokeet jossa myös näkyi paljon tuttuja. Samppaan oli virksitävintä nähdä kun häneen en ole törmännyt sitten Lahden aikojen. Tukkakin oli mukavasti lähtenyt mutta mies oli onneksi samanlainen kuin ennen!

Mitä sitten tapahtui kokeessa? Hmm, hyvä kysymys. Fiilis oman osuuden jälkeen oli hyvä tai että tein kaiken niin hyvin kuin mahdollista ja ennen kaikkea nautin siitä mitä tein. Dialogipariksenikin sain Lahden nykyisen ykkösen joka oli mieluisa yllätys. Se oli hyvä veto meiltä sitäpaitsi!

Valitettavasti rahkeeni eivät tänä vuonna riittäneet edes iltapäivään ja se oli aikamoinen läimäys vasten kasvoja. Viime vuoden jälkeen oli suurempi nälkä ja olisi halunnut näyttää enemmän, mutta minkäs teet. Aikamoista itsetutkiskelua se olikin sitten junamatkalla kotiin. Tunsin riittämättömyyttä, katkeruutta, vihaa, surua ja kaikkea mahdollista. Ajatuksia kuten "Miks vitussa mä teen tätä paskaa ku ei tästä tule näköjään mitään" rullasi nupissa. Noh, tiesin kyllä odottaa noita tunteita ja tiesin myös että ne menevät ohi. Niin ne aina menevät.

Nyt olen hyväksynyt tappioni jotenkuten. Toki harmittaa vietävästi, mutta tunnustan reilun tappion paremmilleni. Ei voi muutakaan. Nyt on sitten jälleen vuosi aikaa kehittyä ja soveltaa ja katsoa mitä ovia mahtaa aueta. Onneksi olen vasta 23 ettei sinänsä mitään kiirettä ole, mutta vielä joskus olisi kiva saavuttaa unelmansa ;)

Liputan kyllä kybällä mm. sellaisille nimille kuin Joel Härkönen, Ida Fleming, Otto Pilli, Aliina Tella, Milla Kuikka, Olli Riipinen, Tatu Järvinen tai Monica Metsäranta ja toki kaikille muille tutuille. Näyttäkää niille!

Eilen yöllä tosiaan palasin Laukaaseen ja tänään lähdimme koulun kanssa Kuopioon. Kuopiossa kävimme Matkuksessa sekä Ikeassa ja tutkimme mm. suuren kauppakeskuksen toimintaa. Mukava päivä, voitti normaalin koulupäivän. Tulihan ne legendaariset Ikean lihapullatkin syötyä nyt sitten :P

Tällä hetkellä ei mitään ihmeellisimpiä. Hoitelen Yksinäistä prokkiksen tekijänoikeusasioita kuntoon Gramexille ja pari kouluhommaa olisi vielä tehtävä lähiaikoina. Paluu arkeen siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti