torstai 20. helmikuuta 2014

Tunnelmat lomalta

Holata vaan kaikille täältä Cran Canarialta ! :) Tosiaan viime lauantaina saavuttiin ja ylihuomenna koittaa lähtö. Aivan mielettömän mukavaa ja rentouttavaa ollut :) Tässä Piian Ipadilta blogiani päivittelen hotellihuoneen sohvalta. Valitettavasti kuvia en voi laittaa tätä kautta yhtään, mutta laittelen niitä sitten heti kun olen saapunut kotiin. Eli ensi ma tai ti :)

Paljon on myös tapahtunut ennen lomalle lähtöä mm. omissa ihmissuhteissa sekä teatterin suhteen, mutta taidanpa pitää tämän päivityksen ihan lomapäivityksenä ja puida muita asioita sitten kotona :)

Lauantaina tosiaan saavuttiin Thomas Cook Airlinesilla tänne saarelle ja sitten bussikuljetuksilla hotelliimme Salmones Resortiin. Yli tunti meni tosin lentoasemalla ennen kuin saimme hihnalta matkalaukkumme ja ennen kuin bussissa oli kaikki turistit mukana. Bussimatka hotellille kesti hieman yli 30 minuutia. Meidän hotellimme oli viimeisenä ja sinne jäimme vaan me kolme. Ilma oli hieman viileä ja kovin sateinen. Ihmettelin  että tällästäkö täällä tulee olemaan, mutta onneksi olin väärässä :)

Seuraavana päivänä sitten olikin jo parempi keli ja altaalle menimme uiskentelemaan. Hotellissamme on tosi hyvä allas kieltämättä. Altaan vieressä on kaikki: ravintola, allasbaari sekä respa. Allaskin on suht iso ja sen ympärillä on aurinkotuoleja.

Maanantaina ja Tiistaina kävimme meren rannalla. Tosi upeet maisemat ja lämmintä vettä :) Meri täällä Inglesissä on aina aika aallokkoinen  etenkin rannalla. Itseäni se tosin ei haittaa ollenkaan vaan on mukava uiskennella aaltojen keskellä, vaikka ovatkin aika isoja.

Joka ilta ollaan käyty syömässä eri paikoissa. Eksoottisinta mitä olen maistanut oli miekkakala. Täytyy sanoa että kyseinen vonkale oli oikein maukasta. Maistui kyllä aika samalta kuin normikala, mutta kuitenkin. Myös kalmarin lonkerot olivat maukkaita.

Iltaa ollaan käyty melkein joka yö viettämässä ja olihan se nyt juhlan paikka kun eilen tuli Venäjäkin voitettua. Pelit täällä näytetään isolla Tv:llä viereisen hotellin allasalueella. Uskon että kyseinen paikka kannattaa rahallisesti aika hyvin, koska ainakin tarjoilijapojalla oli koko ajan juoksukiire kun about 50 janoista suomalaista vaatii itselleen pelijuomia meiningillä nyt eikä kohta. Tosin, mahtava tunnelmahan siellä on peliä katsoa kun niin tunteella kaikki mukana ovatkin. Huomenna sitten olisi välierässä Ruotsi. Saa nähdä miten käy :) tunnelma tulee ainakin olemaan aivan huima.

Enempää en ehkä ala tässä nyt puimaan ja turisemaan. Kaikenkaikkiaan mahtava reissu tähän saakka todella hyvässä seurassa. Jutustelen lomasta vielä lisää ja laittelen kuvia myöhemmin. Toivottavasti teillä menee yhtä mukavasti siellä viileässä Suomessa kuin minulla täällä palmujen katveessa :P

1 kommentti:

  1. Nauttikaahan vielä huomisesta lomapäivästä ennen kotiin paluuta, ja kyllähän se Ruotsi kaatuu!!! Ja terkkuja matkakumppaneille :D

    VastaaPoista