torstai 13. helmikuuta 2014

Lähtökuopissa :)

Jepajee! Matkakuumetta poden jo aikalailla ja kaikki ajatukset on jo reissussa. Tuntuu tosi hyvältä lähteä hiukan tuulettumaan ja pois kylmästä Suomesta (okei, lämpöasteitahan täällä on mutta silti)

Tänään olen viettänyt koko päivän kotona, syynä suinkaan ei ollut laiskuus, vaan hammaslääkäri tai oikeastaan hoitaja, jolle kävin kalustoani vilauttamassa. Aamulla toki oli Suomen pelit katsottava ja voittohan sieltä tuli arvatenkin, tosin meinasin saada slaagin kun Itävalta nasautti puolessa minuutissa maalin, että tätäkö tää nyt vittu on, mutta onneksi otettiin sitten homma haltuun, vaikka pari maalia päästettiinkin aika lepsusti !

Pakkasin kotona matkalaukun ja totta kai viimeisen punttitreenin kerkesin käydä tekemässä, tottahan sille on aina aikaa ;) Puntin jälkeen kamojen kanssa tulin tänne Emmin luokse ja kävimme syömässä yhdessa Amarillossa. Huomenna olisi vielä kouluun mentävä tekemään hiukan rästihommia ja ruotsin koe ja sitten voi aloittaa hyvällä omallatunnolla loman :)

Huomenna juna lähtee Jyväskylästä puoli kuuden maissa ja yhdeksän hujakoilla olen pasilassa, josta sitten suuntaan Myyrmäkeen Piian ja Petrin luokse.

Taidan jättää kirjoituksen tähän. Ajatus ei tunnu juoksevan kovin tehokkaasti, varsinkin kun ruoka painaa edelleen vatsassa ja väsyttää aikalailla. Pitäisi vielä hiukan lukaista ruotsia huomiseksi. Ei se taida ihan putkeen mennä, mutta kunhan läpi edes pääsisin.

Täytyy katsella pääsenkö päivittelemään kuulumisiani Playa de Inglesistä ollenkaan tänne blogiin jossain vaiheessa, mutta jos en, niin viimeistään kotiin palatessa laittelen kuvia :)

Nähdään ja Buenos diasta vaan kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti