maanantai 6. toukokuuta 2013

Erävoitto: Joni 1 - Teak 0

Tänään oli sitten se legendaarinen Teakin hakupäivä. Viime yö meni aikalailla sängyssä pyöriessä, mutta kyllä sitä unta sitten lopulta sai. Lähdin aamulla hyvissä ajoin ja olin Teakissa jo yli tuntia ennen ilmoittautumisaikaa. Jännitti nii perkeleesti, mutta jotenki oli uskoa enemmän kuin ennen ja sellainen varma tunne että osaan kuitenkin nämä omat hommani.

Tunne ei pettänyt vaan minä tein sen! Pääsin aamupäivästä jatkoon iltapäivään! Jumalauta, ensimmäistä kertaa läpäsin aamupäivän esteet ja pääsin esittämään monologini iltapäivällä raadin edessä. Todistin itselleni sen minkä halusinkin: Jatkoon voi päästä vaikkei ole syntynyt tanhuajaksi tai laulajaksi. Aivan mahtavan hyvä fiilis! Enkä suinkaan ollut ainoa. Lahden kansanopisto näytti mallia komeasti ja tämän päivän 7:stä hakijasta 6 pääsi jatkoon. Onnittelut vaan heillekin! We did it :)

Nyt sitten odotellaan 14.päivään tuloksia pääseekö 3. vaiheeseen. Moni meidän luokalta on ollut siellä ja nelosessakin monesti, mutta minulle tämä on iso juttu ja voitto :) enkä aio tyytyä tähän. Nyt vaan ahnaasti katse kohti 3.vaihetta ja toivotaan että lykästäisi!

Nyt olen Lahdessa ja ajattelin ottaa rennosti loppuyön. Suomi - Ranska matsi ei mennyt iha niin kuin odotin, vaikka Suomi voittikin. Alkaa selvästi nämä "ei niin jääkiekkomaat" nousta pinnalle, varsinkin nyt kun Sveitsikin on suolannut jo Kanadan ja Ruotsin.

Huomenna harkkaillaan Medeiaa taas porukalla ja aamupäivästä katsellaan kun puolet vielä harjoittelevat omia Teakkejaan. Potkuja kaikille, jotka huomenna hakevat! Etenkin Lahtelaisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti