lauantai 22. syyskuuta 2012

Viikonloppu Lahdessa

Tämän viikonlopun päätin viettääkin täällä Lahdessa. Tänään oli Arto Kytöhongan näyttelyssä meillä oma performanssi (about 20 minsaa). Olen tyytyväinen esitykseemme ja yleisökin tuntui olevan. Hyvä niin! Esitys koostui aikalailla samasta koreografista kuin kuukausi sitten ollut Taidenmuseon keikka, paitsi että nyt lausuimme Arto Kytöhongan runoista pätkiä. Kytöhonka on siis runoilija.

Emmi tuli eilen tänne ja hyvä että tulikin :) Kävimme tänään syömässä Raxissa ja jätskillä Ciao Cafessa. Aivan uskomattoman hyvä paikka. Kuuluisa italialaisista jäätelöistään. Tuo mesta pitäisi saada myös Jyväskylään!

Ilta onkin mennyt sitten leffan parissa. Katsoimme Robert De Niron tähdittämän Cape Fearin ja nyt vuorossa olisi sitten The Hangover (Kaamea kankkunen)

Huomenna täytyy sitten jatkaa myös Dialogin tankkausta päähän. Saimme Kirsikkapuiston dialogit (3 sivua pitkät) ja ne pitäisi olla tuossa ensi tiistain paikkeilla nupissa. Huhhuh, koville ottaa mutta hyvähän se on että haastetta annetaan!

Aloin myös lämpimikseni eilen kirjoittelemaan oman näytelmäni käsikirjoitusta. Henkilöt kirjasin ylös ja nyt on menossa Synopsis. Näytelmän nimi on "Pappi vaan joi". Nimestä voi jo päätellä että kyseessä on komediallinen pätkä. Tosin saa nyt nähä kantaako inspis loppuun, mutta on lohduttavaa tietää että on ainakin joku työ mihin panostaa jos ei ole muutakaan. Ehkäpä se vuoden mittaan lutviutuu näytelmäksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti