sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Hurahuhhahhei ja silleen.

 Jälleen vietin viikonlopun Laukaassa Verivelan parissa ja olen kyllä tyytyväinen työtulokseen. Lauantaina meno tuntui olevan hiukan laiskempaa, mutta tänään otimme kyllä eilisen hyvin kiinni ja päsimme hyvinkin tavoitteeseen. Yli puolet näytelmästä jo kahlattu ja loput hoidetaan Aten johdolla ensi viikonloppuna, kun taas itse olen kiinni täällä Lahdessa performanssin takia.

Täytyy kyllä sanoa että on virkistävää välillä tehdä vakavampaa pahisroolia, eikä aina niitä humoristisiä nilkkihahmoja. Pois mukavuusalueelta niin kuin sanotaan ja huomasin että vaihtelu virkistää. Olen saanut roolihahmooni aivan uudenlaista pontta, kun sen kerrankin ei pidä olla edes hauska vaan vakava. Itse halusinkin kokeilla toisenlaista ja hyvä että valitsinkin. Tämä hahmo on hyvä!

Viikonlopun leffoina minua viihdyttivät The Goodfellas (Mafiaveljet) sekä Insidious (Riivattu). Jälkimminen muuten ihan kelpo kauhuleffa, suosittelen kaikille kauhun ystäville!

Huomenna alkanee jälleen uusi viikko ja Sami Perälän kehotuntia huomenna luvassa. Huhhuh, fyysinen kestävyys taas koetuksella, mutta hyvä niin!

Taidan tästä nyt paneutua Ibsenin Nukkekodin pariin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti