maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kesäkuulumiset

Huhhu, ai että!

Hellettä onpi piisannut täällä Keski-Suomessa koko heinäkuun mutten valita! Juuri tälläinen kesän kuuluukin olla! Kiveä ollaan pyöritelty hiestä märkinä Kanavassa ja jäljellä onkin enää vain 4 esitystä + yksi Fennian lisäesitys, joten alahan tulla ! Jos ei muuta niin Paavon vatsalihaksia voi ainakin tulla ihailemaan. Itsehän pidän omani piilossa ;)


Sunnuntait ottavat näin helteellä entistä kovemmille. Okei, eilen sato aivan jumalattomasti niin että backstage tulvi ja heinät lilluivat vedessä :/ onneksi kuitenkin vesi satoi esitysten välissä joten itse emme kastuneet ainakaan kovin pahasti.

Mitä tulee omaan rooliini olen nyt alkanut saamaan siitä vasta kiinni. Rauha. Se on se mistä se oli kiinni. Yksinkertainen asia. Tosin vasta pari kertaa olen ollut itseeni tyytyväinen mutta paremmin kuin viime kirjoituskerralla joten oikealla suunnalla olen. Itsekriittisyys, ah, paras ystäväni lavalla ollessani <3

Neekerinpoikien harjoitukset alkavat elokuun alussa ja odotan todella innolla :)) Lombard tulee todellakin olemana paras roolisuoritukseni ikinä. Sen lupaan! Casting on jo päätetty ja täytyy sanoa että kova on porukka. Mahtavaa tehdä teatteria hyvässä seurassa :)


Arieksen Teatterin Vihaajassa on jäljellä vielä 4 läpimenoa ennen ensi-iltaa. Meno alkaa jo näyttämään siltä että sen kohta laskee jo ihmisten nähtäväksi. Toinen puoliaika meni tänään täydellisesti mutta ensimmäisen loppu oli lässähtänyt. Jumalauta! Huomiseen läpimenoon vaadinkin sitten jo pikkuhiljaa sitä parempaa tekemistä. Sitä on ollut harjoituksissa, mutta nyt se on ollut hieman hukuksissa. On aika herätä. NYT!

Arieksen syntymäpäiväbileet menivät myös oikein mukavasti viikko sitten :) Juhlimme Martin kämpillä ja Arieslaisista meitä oli minun lisäkseni Erja, Antti, Kaya, Markus, Emmi, Essi, Assi, Martti, Atte sekä Sini käväisi hetkisen ja sitten Eliaskin pistäytyi vielä. Itse lähdin nukkumaan aikaisemmin sillä seuraavana päivänä oli esitys mutta nuoremmat kukkuivat aamukuuteen. Kerranhan Aries vaan vuodessa vuosia täyttää!

Itsekin pistäydyin viime viikolla katsomon puolella. Kävin tsekkaamassa Äänekoskella Kartanon Kievarissa esityksen Kesälempeä - eli nainen kahdella nakilla. Rakastan juuri tälläistä normi hömppäkesäteatteria joka on täynnä huumoria ja menoa. Kyseinen teatteri onkin tarjonnut jo monta vuotta laadukasta ammattiteatteria. Tänä vuonna ei ihan vedetty vertoja viime vuodelle mielestäni, mutta siltikin oikein kelpo esitys. Pääosissa oli mm. Maria Lund, Jyrki Kemppainen sekä Risto Autio. Tykästyin Kemppaiseen jo viime vuonna Piukoissa Paikoissa ja Lundhan nyt on mahtava jo muutenkin. Pääsin myös loppukumarrusten jälkeen tanssimaan valssia hänen kanssaan. Ah, that made my day <3 ;) Miika Alatuvalle myös peukkua sillä Lahden kollegoita on aina ilo katsella! :)

Sivistysosastollani menee tällä hetkellä Jokelan Juhan Mobile Horror. Eilen sain loppuun Inna Latisevan Ryssänä Suomessa elämänkerran ja se laittoi itsenikin hieman pohtimaan suomalaisten suvaitsemattomuutta Venäläisiä kohtaan, joka oli vielä 2000- luvulla vahvasti negatiivinen. Sota-ajat toki juurruttaneet tunteet syvälle mutta siltikin. Latiseva totesikin hyvin kirjassaan. "Suomi on paratiisi, mutta vain suomalaisille".


Sain muuten hommattua työharjoittelupaikan Finnkinosta ensi syksylle :) Hyvä fiilis kun nyt yksi huolenaihe vähemmän. Viikko sitten oli haastattelu ja viime viikolla tuli jo viesti että olen tervetullut töihin. Puhuimme että Neekerinpoikien harjoitusajat syövät aika ikävästi joitakin iltoja mutta Finnkinossa oltiin rentoja ja sanottiin että harjoitusteni ehdoilla mennään. Tosi hyvä fiilis :) Olen valmis painamaan pitkää päivää!


Salilla tullut treenattua ahkerasti ja siellä kyllä hikoilee kuin sika. Suurin syy tosin ei ole huono kuntoni vaan se että ilmastointi on katkaistu sieltä kun liikuntasali on lakattu. Ilma seisoo ja on niin hiostava että yhden sarjan jälkeen paita liimautuu jo ihoon. Nooh, ainakin tuntee tehneensä jotain.
 
 
 
 
 
 
 
 
Näihin tunnelmiin! Hyvää kesän jatkoa kaikille! Minä nautin huomenna vapaasta aamupäivästäni Emmin kanssa kera jätskin ja mansikoiden! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti